Obavijesti

Show

Komentari 399

Marijana sumnja da čeka bebu, opet se poseksala s Nemešom

Marijana sumnja da čeka bebu, opet se poseksala s Nemešom
13

Ove noći poseksali su se dva puta. Ema, za koju je Nemeš vezan, spavala je pokraj njih na krevetu. Toliko su se uživjeli u akciju ispod pokrivača da su je skroz otkrili

VIDEO

Famozna 'jorgan planina' ove se noći opet tresla. Dok su ostali stanari spavali, Nemeš i Marijan su se seksali. Kako je on zbog tjednog zadatka vezan za Emu, ona je spavala u krevetu s njima, no ljubavnike to nije ni najmanje smetalo. Toliko su se uživjeli u akciju ispod plahte da su jadnu Emu skroz otkrili. Nakon prve runde Ema se okrenula na drugu stranu kao da se ništa ne događa. 

Marijana se počela smijati, dirala je Nemeša i uskoro je počela druga runda. Po njenom izrazu lica čovjek bi rekao da se ništa nije događalo, no kad je počela stenjati bilo je jasno da joj on pruža užitak. Kad su po drugi put završili, Nemeš se osvrnuo po sobi ne bi li se uvjerio da ostali stanari spavaju. Tada je vidio da je Ema otkrivena, dodirnuo ju je rukom da se uvjeri da spava i pokrio je. Bilo mu je žao što su je otkrili jer joj je sigurno hladno. Nakon vruće noći uslijedila je rečenica koju velik broj muškaraca ne voli čuti nakon seksa sa ženom koju poznaju otprilike mjesec dana. 

- Možda sam trudna - rekla je Marijana Nemešu, koji ju je zabezeknuto pogledao kad je shvatio što je upravo izgovorila. 

Rekla je to onako neobavezno, kroz razgovor, nije se čak ni trudila sakriti svoje sumnje od ostalih stanara.

Ema kao svijeća

Nemeša je živcirala Ema koja je stajala pokraj njega i Marijane dok su razgovarali i to joj je, kroz smijeh, ali jasno, dao do znanja.

- Osjećam se kao svijeća - žalila se Ema Bojani koja je došla do njih, a Nemeš je digao nogu prema Emi kao da će je ritnuti. 

Podsjetimo, Marijana i Nemeš u BB kući su se seksali već nekoliko puta. Ni jedanput nisu tražili kondome niti bilo kakvu drugu zaštitu pa Marijanine brige možda nisu 'bez vraga'. Nedavno je rekla kako bi voljela imati još djece.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 399
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski