Obavijesti

Show

Komentari 23

Prvi dečko Ksenije Pajčin ubio se u 'ruskom ruletu'?

Prvi dečko Ksenije Pajčin ubio se u 'ruskom ruletu'?
4

FATALNA KSENIJA: Mladić D.P. 1999. navodno se ubio igrajući ruski rulet. On i pjevačica bili su u kratkoj vezi 1993. dok su još išli u srednju školu

VIDEO

Nagađa se kako je 33-godišnju srpsku pop pjevačicu Kseniju Pajčin dečko Filip Kapisoda prošlog utorka upucao iz ljubomore nakon čega je i sebi oduzeo život.  Prvi Ksenijin dečko D. P. navodno je također počinio samoubojstvo prije 11 godina igrajući 'ruski rulet'. Ksenija za to nije znala godinama jer nakon prekida kratke srednjoškolske veze nisu ostali u kontaktu. Ona je ubrzo krenula putem slave te otišla raditi u Italiju kao manekenka, a kasnije se počela baviti i pjevanjem. Navodno je i Zvezdan Slavinić, koji je u ožujku 1998. godine ispred diskoteke ubio Olivera Jovanovića, bivši dečko srpske pjevačice.  Ubojstvo se navodno dogodilo zbog sukoba dvojice muškaraca upravo oko Ksenije Pajčin, piše srpski Press. Zvezdan Slavinić, sin poznatog srpskog košarkaša Zorana, nakon toga je osuđen na devet i pol godina zatvora.

UBIJENA ZBOG SVAĐE OKO SMS PORUKE?
Prema pisanju srpskog Kurira, Ksenijina prijateljica Jelena Rogan izjavila je da je ubojstvu pjevačice prethodila SMS poruka koju je maneken dobio od druge djevojke. Tvrdi da ga je ta djevojka pozvala da se vide. To je navodno prethodilo žestokoj svađi jer je Filip, navodno, u Kseniju pucao revoltiran time što je dopustila da ide na spoj i pokazala mu da može i bez njega.

AUTOMOBILSKA NESREĆA U SIJEČNJU NIJE BILA SLUČAJNA?
Par je prije mjesec i pol dana imao automobilsku nesreću nedaleko od Beograda nakon čega su lakše ozlijeđeni te je Ksenija dobila nekoliko šavova na glavi jer navodno nije bila vezana. Pjevačica je cijelo vrijeme govorila da Filip nije kriv jer je policija planirala podnijeti prijavu protiv njega. No, navodno se par prije toga posvađao u jednom noćnom klubu te su se u bijesu čupali i grebali po licu, rekao je jedan od bliskih prijatelja. Dodao je i da je čuo kako su sa seoske ceste sletili pri brzini od 120 km na sat, a nigdje nisu viđeni tragovi kočenja guma.
- Situacija nije normalna, a poznavajući ih oboje, siguran sam da je on, onako bijesan, namjerno skrenuo s ceste - izjavio je jedan od prijatelja.

BANE DEVIĆ: NJEN POGLED, IZRAZ LICA I TUGU NEĆU NIKAD ZABORAVITI
Najbolji prijatelj, kum i stilist Bane Dević pjevačici je uvijek bio potpora te su zajedno provodili puno vremena. Upravo njega je Ksenija zvala nakon što bi se posvađala s Filipom.
- Žao mi je njegovih roditelja, a pogotovo majke. Smatram da ni jedan roditelj tako nešto nije zaslužio. Ali, on mi je ubio prijateljicu - rekao je Bane za srpski časopis Gloria. Dodao je da je Filip bio premlad te nije uspio sazrijeti. Razlika od deset godina između njih bila je prevelika te se Ksenija htjela udaljiti od Filipa, rekao je Dević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje