Obavijesti

Show

Komentari 63

Prvi okršaj u BB kući: Lucija i Antonija vikale i vrijeđale se

Prvi okršaj u BB kući: Lucija i Antonija vikale i vrijeđale se
11

Stanari Big Brother kuće gotovo se još nisu stigli ni bolje upoznali, a već su se uspjeli posvađati. Mirno poslijepodne poremetila je žestoka svađa Lucije Stojak i Antonije Ćatipović

VIDEO

Novi stanari u kući zajedno nisu proveli ni 24 sata, a već je došlo do nesuglasica i uvreda.

Stanari Big Brother kuće gotovo se još nisu stigli ni bolje upoznali, a već su se uspjeli posvađati. Naizgled mirno poslijepodne poremetila je žestoka svađa Lucije Stojak i Antonije Ćatipović.

Antonija je, naime, tijekom razgovora u kuhinji mladoj Splićanki rekla kako je za tri godine vidi kao starletu, što je Luciju jako naljutilo.

- Gdje se vidiš za tri godine? Šminkaš se tri sata, način na koji si ušla -  sve govori da si starleta - nastavila je Antonija. 

 - Ti me vidiš kao starletu, ja se tako ne vidim. Ja tebe vidim kao apsolutno ništa. Ti si jedna zapuštena žena koja ne brine o svom izgledu - uzvratila joj je Lucija.

 Ostali su stanari pokušali smiriti svađu, no nisu mogli nadglasati njihove žestoke uvrede koje su se nastavile i dalje.

No cijela je situacija kulminirala kada je Lucija pokrenula priču o Antonijinu majčinstvu, nazvavši je lošom majkom koja je svoju djecu ostavila kod prijateljice i ušla u reality show, piše RTL

- Ja da sam na tvom mjestu, izašla bih iz kuće ovoga trenutka i vratila se djeci - kazala je Lucija, na što joj je Antonija odvratila kako se ne može mjeriti s njom jer nije mama i ne zna što znači žrtvovati se za dijete.

- Samo tražiš povod za svađu kako bi skupila što više publike, ali neće ti to proći, izletjet ćeš za dva tjedna - uzvratila je Antonija koju je Big Brother zatim pozvao u ispovjedaonicu.

'Loše se osjećam zato što mi netko govori da sam loša majka. To su teške uvrede, tako govoriti o nečijoj obitelji.  A jesam li ja nju uvrijedila što sam rekla da ju za tri godine vidim kao starletu? Ja to nisam smatrala uvredom’’, ispričala je Antonija Big Brotheru u suzama.

Kako je završila prva svađa te što se još događalo u Kući, pogledajte već večeras u 20 sati na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin