Show

Komentari 0

Prvi samostalni koncert Četiri tenora: Bajka na platou Gradec

Prvi samostalni koncert Četiri tenora: Bajka na platou Gradec

Četiri tenora na svom prvom samostalnom koncertu 13. srpnja nastupit će na najljepšoj zagrebačkoj pozornici - na platou Gradec, s čarobnim pogledom na sami centar metropole

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vlado Garić i Marko Pecotić svoj su prvi nastup imali u travnju kao gosti na koncertu u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za Četiri tenora naprosto buknuo. Postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna. 

- To će uistinu biti jedan poseban koncert s obzirom na mjesto na kojem će se održati, s predivnim pogledom na Zagreb, a mi ćemo se potruditi odabrati jednako dobre pjesme da publika još dugo pamti naš koncert. Marko Pecotić, Đani, Vlado i ja marljivo se pripremamo i izvrsno se slažemo, kako van pozornice, tako i na njoj. Mislim da smo dobra ekipa i da ćemo publici pružiti potpuno novi doživljaj glazbe. Jedva čekam popeti se na pozornicu i vidjeti reakciju publike, kazao je Marko Škugor. 

Iako funkcioniraju na relaciji Zagreb-Šibenik-Split, dečkima nije problem putovati da se nađu na probi kako bi na koncertu sve bilo savršeno.  

- Jako smo zadovoljni kako zvučimo, a repertoar smo malo proširili, da za svakoga bude po nešto. Primjetili smo da publika osim kancona koje inače pjevamo, voli čuti i domaće uspješnice starijih izvođača. Potrudit ćemo se da koncert bude ugodan i za oko i za uho te vjerujem da će publika poželjeti zapjevati s nama, dodao je Marko Pecotić.

- S obzirom da smo svi stasali iz klapa, a neki u njima još uvijek pjevaju, dio repertoara će biti posvećen dalmatinskim šlagerima. No dijapazon nam je jako velik, tako da ćemo 'potegnuti' sve do opere. Koncert na Gradecu bit će i svojevrsno otvorenje naše ljetne priče, odnosno niza koncerata koje imamo dogovorene. Koncert na Gradecu bit će prava večer za uživanje i opuštanje, samo da nas vrijeme posluži i da slučajno baš taj dan ne pljusne kiša, smije se Đani Stipaničev. 

Koncert Četiri tenora održat će se u sklopu '35. Večeri na Griču', no broj mjesta u publici je ograničen te svi koji žele biti sigurni da će uživati u najljepšim glasovima na ovim prostorima, svoju ulaznicu mogu kupiti već danas u sustavu Eventima.

Koncert Četiri tenora priuštit će Vam uživanje u toploj ljetnoj večeri ispunjenoj talijanskim kanconama i najljepšim domaćim pjesmama pod otvorenim nebom i s čarobnim pogledom. 
- Jako mi je drago što nastupamo baš na Gradecu, vjerujem da će kombinacija predivnog ambijenta i naših pjesama rezultirati lijepim uspomenama za publiku te pozivam sve koji mogu da nam se pridruže 13. srpnja na Gradecu, zaključio je Vladimir Garić. 

Najčitaniji članci