Obavijesti

Show

Komentari 0

Prvi Technology party dovodi Iniga Kennedyja u Aquarius

Prvi Technology party dovodi Iniga Kennedyja u Aquarius
1

Glavni gost je poznati DJ i producent iz Velike Britanije Inigo Kennedy koji je poznat zagrebačkoj publici koju uvijek oduševi plesnim spojem stare i nove produkcije

VIDEO

Prvi Technology party u novoj klupskoj sezoni u Zagreb dovodi poznatog DJ-a i producenta Iniga Kennedyja, ali i tri gosta iz Irske, te 3 domaća DJ-a. U nastavku poslije ljetne stanke „Technology“ party serijal u novu sezonu kreće 13. rujna velikim partijem u Aquarius Klubu na dva techno floora (prime time techno & deep chill techno), na kojem će ugostiti veterane sa sjeverozapada Europe, ali i one malo mlađe koji se afirmiraju na techno scenu. 

Glavni gost ove jedinstvene večeri je poznati DJ i producent iz Velike Britanije – Inigo Kennedy.

Inigo Kennedy je čovjek za kojeg ne treba trošiti puno riječi, onaj tko je napravio domaću zadaću znat će da je on respektirani veteran engleske techno scene, čija diskografija doseže skoro 100 izdanja na vinylu, CD-u i digitalu. Najbolji radijski DJ svih vremena John Peel koji je otkrivao talente prije nego li su i oni sami znali da imaju žicu, redovno je puštao Inigovu produkciju na BBC-u, što dovoljno govori o kvaliteti i originalnosti njegove glazbe. Inigo je izdavao na labelovima kao što su Rodz-Konez, Cutting Pleasure, Potential, Ergonomix, Urban Substance, Morpheus, Native Diffusion, Blackout Audio, Speaker Attack, Electracom i Fylo te remixirao glazbu za izvođače kao što su Space DJz, Makaton i Robert Armani među ostalima… Inigo također ima svoj label Asymmetric na kojem izdaje samo svoju glazbu i u zadnje vrijeme ima vrlo zapažena i odlična izdanja na respektiranom Token labelu.

Inigo je već poznat zagrebačkoj publici koju uvijek oduševi plesnim spojem stare i nove produkcije. Jamie Behan drugi je veteran gost na glavnom flooru koji dolazi iz Corka, drugog najvećeg grada u Republici Irskoj, DJ od 1996 godine, vodio je par kvalitetnih emisija posvećenim techno glazbi na irskim radio stanicama, vlasnik Bastardo Electrico labela koji je fokusiran na prljavi techno zvuk inspiriran utjecajima Detroit, Chicago i Europskog techna.

Njegova vrhunska tehnika miksanja na 3 gramofona i eklektični setovi zaslužili su mu mjesto na Real Bookings agenciji, diviziji Subject Detroit koja na vrhu liste ima ljude kao što su DJ Bone, Juan Atkins, Orlando Voorn, Aux 88 među ostalima. Jamieva produkcija dobiva pohvale ljudi kao što su Slam, Luke Slater, Paul Mac, Harri, Rolando, Chris Finke, Fish Go Deep, Kevin Gorman, Craig Richards i Jamie Anderson.

Očekujte dosta tvrd, funky i old school orjentiran set od ovog skromnog i vrhunskog DJ-a! Niki i Ruan su DJ-i i promotori iz Limericka, trećeg najvećeg grada u Irskoj, rezidenti su na jednoj od najboljih klupskih večeri u zemlji, Macronite, na kojoj su gostovali Surgeon, Oscar Mulero, Perc, Forward Strategy Group, Inigo Kennedy i mnogi drugi respektirani izvođači. U zadnje vrijeme sve više gostuju po Irskoj i u inozemstvu u klubovima i festivalima kao što su Life i Bump! Niki i Ruan vam spremaju vožnju u deep odnosno dub techno zvuku i sigurno će osvojiti vaše slušne bubnjiće.

Nitro, Royal Assassin i Mario Novak pridružuju gostima na jednoj večeri koja dobiva novu dimenziju: 7 DJ-a, 2 floora, techno i ti! Početak partija je u 23 sata, a ulaz do 00:30 h je 50kn te 70kn nakon. Svakako dođite ranije i iskoristite Becks akciju u kojoj do 1 sat iza ponoći možete za jedan kupljeni Becks dobiti dva!

Vidimo se na petak 13.!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu