Obavijesti

Show

Komentari 0

Psihomodo Pop za najvjernije fanove sprema skrivenu svirku

Psihomodo Pop za najvjernije fanove sprema skrivenu svirku
5

Psihomodo Pop će biti prvi bend s ovih prostora koji će napraviti skriveni koncert, za koji se neće moći nigdje kupiti karte. Na koncertu će odsvirati cijeli novi album

VIDEO

Dečki iz Psihomodo Popa odlučili su ispuniti san svakog pravog fana – napravit će skriveni koncert za sto pedeset izabranih na kojem će premijerno odsvirati novi album. Album će podijeliti fanovima i sa svima se kvalitetno podružiti.

Razlog za ovakvu neobičnu proslavu niz je okruglih obljetnica koje bend slavi ove godine: deseti studijski album pod nazivom "Čiribu čiriba" u izdanju Dallas Recordsa, trideset godina benda i pedeseti rođendan Davora Gobca. Da je samo jedna od obljetnica u pitanju, dečki bi se potrudili da naprave nešto senzacionalno, a ovako nisu mogli nego dati sve od sebe.

- Da mi je netko kao klincu ponudio da odem na koncert Ramonesa na kojem će svirati samo za mene novi album i da će se družiti sa mnom kao da smo prijatelji, dao bih mu lijevi bubreg i desno… znate već kaj. Slavimo sve nešt okruglo ove godine pa smo se odlučili i napraviti gig za fanove iz cijele regije. A pritom nam nitko ne treba dat nikakvi organ. Iako u mojim godinama bi već i mogel si nać nekaj rezervno - objasnio je motive ovog skrivenog koncerta Davor Gobac.

Na koncert će moći samo 150 fanova

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Psihomodo Pop će tako postati prvi bend s ovih prostora koji će napraviti skriveni koncert, za koji se neće moću nigdje kupiti karte, za 150 najvjernijih fanova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Odabrane će birati najslušanije radio stanice u regiji – Antena Zagreb (HR), Antena Sarajevo i RSG (BiH), Naxi radio (SRB). 

S novog albuma su do sada izašla dva singla, a aktualni "Donna" već jedanaest tjedana drži prvu poziciju na listi singlova u Hrvatskoj. Hoće li i koliko svirati stare stvari ovisi isključivo o dečkima, ali i o publici, koja će, kao i svi ostali imati prilike poslušati Psihomodo i na 'pravom' koncertu u zagrebačkom Domu sportova 11. travnja.

- Kada ste na sceni trideset godina i cijelo to vrijeme ste okruženi ljudima koji vas vole i cijene vaš rad, jednostavno im morate dati nešto više. Velike svjetske zvijezde su znale na ovaj način promovirati nove albume, pa smo odlučili i mi biti prvi u regiji koji će to napraviti na ovaj način. Zašto regije? Zato što nas stvarno vole svugdje. Znate li da su nam na Fejsu prigovarali kad bi im se obraćali s poštovana nacijo, jer ih ima svih nacija, vjera i oblika. Da ne bude zabune, pod nacijom mi mislimo na Psihomodo Pop naciju - dodao je Tigran Kalebota.

Rubriku Muzika pratite na Twitteru i Instagramu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama