Show

Komentari 18

Publika uvjerena da je Zuhra ispod Punjene Paprike: 'Čuje se već u prvoj riječi koju izgovori'

Publika uvjerena da je Zuhra ispod Punjene Paprike: 'Čuje se već u prvoj riječi koju izgovori'

O tome tko se krije iza novih šest maski nisu samo razglabali detektivi u emisiji nego i 'detektivi' na društvenim mrežama. Jedni se slažu da je riječ o Šprajcu, a drugi su uvjereni da se ispod maske skriva poznati glumac

Biti svoj na svome za mene je najvažnije, zato sam ja Punjena Paprika. Mater mi je riža s juga, meso je od starog Bosanca, predstavila se Punjena Paprika u showu 'Masked Singer' pa izvela TBF-ov hit 'Veseljko'. Detektivi Enis Bešlagić, Ida Prester, Antonija Mandić i Borko Perić imali su težak zadatak otkriti tko je ispod maske, ali s obzirom na to da se publici jako svidio nastup, u ovotjednoj epizodi nismo doznali tko se obukao u Punjenu Papriku jer je maska prošla u daljnju fazu natjecanja. 

- Naša Punjena Paprika je 'skinula' Mladena fantastično, tako da ovo komotno može biti i Mladen Badovinac - smatrala je Antonija Mandić.

- Bavio sam se mnogim sportovima, a zadržao sam samo neke - dodala je Punjena Paprika kako bi možda pomogla detektivima otkriti o kome se radi, ali samo ih je još više zbunila.

'Jako mi baca na Zorana Šprajca', zaključio je Borko, a u stopu ga je pratio Enis.

I na društvenim mrežama komentiralo se tko bi mogao biti ispod maske. Jedni se slažu s detektivima i misle da bi mogao biti Zoran Šprajc, a drugi misle da se radi o Zlatanu Zuhriću Zuhri

- Malo preočito, ali Zuhra je, čuje se u prvoj riječi koju izgovori. 

Video nastupa možete pogledati OVDJE

POGLEDAJTE VIDEO: DOM DAVORA BRUKETE