Obavijesti

Show

Komentari 89

Pukla ljubav s Anticom: Zoran solira po Arapskim Emiratima

Pukla ljubav s Anticom: Zoran solira po Arapskim Emiratima
1

DALEKI, OSAMLJENI ISTOK Zoran Mamić više ne ljubi 20 godina mlađu manekenku Anticu Filipović Grčić. Mlada Šibenčanka postala je samo jedna u nizu nesretnih ljubavi mlađega Mamića

VIDEO

Možda je do vrućina u Saudijskoj Arabiji, možda je zbog strogih šerijatskih zakona na Dalekom istoku, možda je do razlike u godinama, a možda je opet riječ o prevari. Što god bio razlog, bivši trener Dinama Zoran Mamić (45) više nije u vezi s 20 godina mlađom manekenkom Anticom Filipović Grčić.

Mlada Šibenčanka, koja je Zokija osvojila ne samo izgledom, nego i navodno izvrsnim smislom za humor, tako postaje samo jedna u nizu nesretnih ljubavi mlađega Mamića.

Antica Filipovic Grcic

A zbog nje se razveo

Njegova prva žena Vanja otišla je nakon Zokijeva preljuba, a iz istog razloga “puknuo” je i drugi brak. S drugom ženom, Anom Šikić, Zoran je izdržao tek nešto više od dvije godine, a upravo je mlađahna šibenska manekenka navedena kao glavni razlog tog razvoda.

Iz izvora bliskih obitelji Mamić doznali smo da je sad i Antica bivša pa će Zoran morati u potragu za nekom novom ljepoticom.

Mamićima ne ide u ljubavi

A ljepotice vole Mamiće. Samo što vole i Mamići ljepotice. I to više njih odjednom.

Ako ste mislili da je Zoran jedini koji ima problema s kontrolom nagona, niste u pravu. Glava obitelji Mamić - Zdravko, javno je priznao da je u prvom braku “švrljao”, a šuška se, iako nikad nije potvrđeno, da je zbog toga došlo do razvoda između Zdravkova sina Marija i voditeljice Monike Kravić.

Kako god bilo, Zoran sad ima više vremena za druge obaveze, od kojih mu je vjerojatno najneprijatnija ona u Osijeku. Tamo zajedno s bratom pokušava očistiti obraz u optužnici zbog izvlačenja milijuna eura iz Dinama, što im i ne ide najbolje zbog Zdravkovih ispada. A onda, dignuti sidro i natrag u Emirate, s novom ljubavi ili bez nje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin