Obavijesti

Show

Komentari 2

Pussycat Dolls se okupljaju, a Nicole 'strpala' milijune u džep

Pussycat Dolls se okupljaju, a Nicole 'strpala' milijune u džep
8

Nicole skupa s Melody Thornton, Kimberly Wyatt, Ashley Roberts, Carmit Bachar i Jessicom Suttom planira veliku svjetsku turneju koju će najaviti kroz nekoliko mjeseci...

Nakon što su se prije gotovo deset godina razišle, sad se, po uzoru na Spice Girls, ponovno okuplja jedna od najpopularnijih ženskih grupa The Pussycat Dolls. Frontmenica Nicole Scherzinger (41) potpisala je milijunski ugovor, nakon što je duže vrijeme odbijala okupljanje. 

- Nicole je zaradila nekoliko milijuna funti kako bi se pridružila grupi. Velik dio novac dobila je unaprijed, što znači da je nemoguće da sad odustane - rekao je izvor za The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Skupa s Melody Thornton (34), Kimberly Wyatt (37), Ashley Roberts (38), Carmit Bachar (45) i Jessicom Suttom (37) planira veliku svjetsku turneju koju će najaviti kroz nekoliko mjeseci.  

- Turneja će biti ogromna i djevojke će pjevati svoje najveće hitove. Čak su spominjale i neke nove pjesme, ali to nije potvrđeno - pišu strani mediji. Najviše gaža bit će po Velikoj Britaniji, a sve kreću iduće godine. 

The Pussycat Dolls launch lingerie range - London

Nicole je ovog ljeta nagovijestila okupljanje.

- Nedostaju mi turneje. Voljela bih vratiti vrijeme bar na jedan dan kako bih partijala - rekla je ljetos. Naglasila je da su joj drage turneje koje je imala tijekom solo karijere jer se zabavljala s plesnom skupinom koja ju je pratila, ali da joj nedostaju njezine Pussycat Dolls. 

Jingle Bell Ball - London

Osim što će veliku sumu zaraditi ponovnim nastupima, djevojkama iz benda nude se novci i za snimanje reklama.

 
GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak