Obavijesti

Show

Komentari 7

Quentin Tarantino o sljedećem filmu: 'Želim snimiti komediju!'

Quentin Tarantino o sljedećem filmu: 'Želim snimiti komediju!'
3

Nakon što je primio nagradu za životno djelo u Rimu, redatelj je otkrio pojedinosti svojih planova za budućnost. Osvrnuo se i na početke svoje redateljske karijere

Quentin Tarantino (58) je na filmskom festivalu u Rimu dobio nagradu za životno djelo. Tom prilikom je izjavio za časopis Variety kako još nije odlučio kakav će točno biti njegov sljedeći film, no volio bi prvo snimiti komediju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Redatelj je progovorio o budućim projektima, koji uključuju knjigu filmske kritike i TV seriju, opisao scenarij na kojem je radio. 

2019 Cannes Film Festival

- Nije riječ o scenariju mog sljedeći filma, to je nešto drugo o čemu razmišljam. Radi se o 'špageti vesternu'. Bit će stvarno zabavno. Zato što ga želim snimiti u zapadnjačkom 'špageti stilu' gdje svi govore različitim jezikom... Meksički bandit je Talijan; junak je Amerikanac, zli šerif je Nijemac - objasnio je.

Reservoir Dogs 25th Anniversary Screening - New York

Također na pitanje o tome hoće li snimati treći dio kultnog 'Kill Billa', odgovorio je: 'Zašto ne?'. Otkrio je i da je shvatio da želi biti redatelj tek nakon što je pohađao tečaj glume. 

Quentin Tarantino oštro opleo po kritičarima: 'Neka mi popuše svi osim kćerke Brucea Leeja!'
Quentin Tarantino oštro opleo po kritičarima: 'Neka mi popuše svi osim kćerke Brucea Leeja!'

- Ne samo da sam volio filmove više od ostale djece u razredu, već mi je bilo stalo do njih, dok mislim da je njima bilo stalo samo do sebi. Nisam se želio samo pojaviti u njima: htio sam da film bude moj film - ispričao je.

25th Annual Critics Choice Awards - Press Room - Santa Monica

POGLEDAJTE I HUMORISTIČNI KEREKESH SHOW: