Show

Komentari 4

Rachel nije priznala aferu s Tigerom, boji se za život

Rachel nije priznala aferu s Tigerom, boji se za život

Woods je spriječio da Rachel jučer razgovara s novinarima o svom odnosu s njim. Šuška se i da je Tiger platio supruzi da ostane u braku s njim

Rachel Uchitel (34) trebala je na novinskoj konferenciji priznati svoju aferu s Tigerom Woodsom (33), ali otkazala ju je u posljednji trenutak. Prvo se šuškalo kako je golfer njenu šutnju platio s čak 4,8 milijuna kuna, ali američka internet stranica TMZ tvrdi kako Rachel nije dobila ni novčića. Navodno su jučer u ranim jutarnjim satima telefonom razgovarali Uchitel, Woods i njihovi predstavnici. Poslije toga, ona je odustala od razgovora s novinarima i to ne zato jer su joj platili već zato jer ju je strah za život. Naime, priča se kako se Tiger njoj povjeravao te da ona zna za njegove ljubavnice, kako mu je u braku, ali i za mnoge druge njegove aktivnosti. TMZ-ovi izvori naveli su i kako se Uchitel ne boji Tigera već drugih ljudi o kojima joj je on pričao. Rachel sada navodno ima samo jednu želju, a ta je da 'nestane' na neko vrijeme. Objavljeni su i dokumenti koji dokazuju da je Tiger Woods vodio Uchitel sa sobom u Australiju. Prijatelj najboljeg golfera na svijetu i njegov zaposlenik kupio joj je avionsku kartu i rezervirao joj sobu u istom hotelu u kojem je i golfer odsjeo tijekom turnira Australian Open.

ELIN DOBIVA 384 MILIJUNA KUNA DA OSTANE S TIGEROM?
Tiger Woods navondo je ponudio supruzi Elin Nordegren (29) odmah isplatiti 24 milijuna kuna i dodati joj 264 milijuna kuna na originalni predbračni ugovor. Golfer je pristao i skratiti originalni ugovor na sedam godina što znači da će Elin dobiti novac iz ugovora ako se razvede za najmanje dvije godine. Po novom ugovoru Elin će dobivati i redovite isplate koje bi ukupno mogle narasti do 360 milijuna kuna. To znači da će ona zaraditi 384 milijuna kuna ako Tigeru još sedam godina bude dobra i poslušna supruga koja nikad neće pričati o svom bračnom životu.

Najčitaniji članci