Obavijesti

Show

Komentari 65

Steffani vidjela golog Gorana pa se uznemirila: Srce mi lupa

Steffani vidjela golog Gorana pa se uznemirila: Srce mi lupa
4

NE MOŽE VJEROVATI Steffani se šokirala veličinom Goranovog 'ljubavnog mišića' kojeg je slučajno vidjela. Svoje čuđenje je odmah podijelila sa stanarima

VIDEO

Steffani je svima obznanila da je vidjela 'nešto' zbog čega joj se srce uzlupalo i zbog čega se uznemirila. Naime, naišla je na Gorana koji se kupao gol, a veličina njegove 'alatke' potpuno ju je očarala. 

- Ne usudim se ni pomisliti kakav je kad se digne - rekla je Splićanka.

Steffani je ovime možda riješila misterij tko od ukućana ima najveći 'ljubavni mišić, a kojim su se ukućanke bavile dok je ona izbivala iz BB kuće. Steffani je zaslužna i za proglašenje Ervina stanarom s najmanjim 'mišićem'. Naime, nakon što su vodili ljubav stanarkama je otkrila da je Ervin prosječan.

 'Daj ga cmokni'

Mama Vasić nagovarala je Tinu da poljubi Darka

- Vidi Darko kako je sladak - rekla je Rada i pozvala je da cmokne Darka. Komentirala je kako su oboje sramežljivi i mirni te kako imaju puno istih osobina. Darko se samo složio s mamom Vasić i rekao kako mu se to i sviđa kod plavokose seke Šegetin. Sramežljivo je priznao i da se zaljubio u Tinu. 

Darko vidio Mirjaninu dobru stranu

Iako im ide na živce svojim ponašanjem ukućani ipak nisu u potpunosti protiv Mirjane. Vasići su na njezinoj strani, ali i Darko je vidio njezinu dobru stranu. Kaže da se jedino ona brinula da uzima C vitamin svaki dan dok drugi ukućani nisu ni obraćali pažnju na to da mu to treba. 

Zorica 'umirala' od smijeha

Pozitivnoj 'vibri' u kući pridonijela je i Zorica koja nije bila 'nabrušena' kao inače već se zabavljala s Gibom i 'umirala' od smijeha. 

Sve više stanara u kući je zabrinuto za Zoričino psihičko zdravlje, a neki počinju smatrati i da je dvolična. No njezin suprug tvrdi da je Zorica dobra osoba koju drugi ne shvaćaju i da ju je poremetio odnos s Goranom. Rekao je i da njezine prijetnje da će izaći iz kuće ne bi trebali shvaćati ozbiljno. 

- Ona zna s ljudima, dvadeset godina je bila u kavani i ne boji se ona nikoga - zaključio je Simo, prenosi B92.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija