Obavijesti

Show

Komentari 56

Radić o razvodu s Balabanom: 'Znala sam izgubiti kontrolu...'

Radić o razvodu s Balabanom: 'Znala sam izgubiti kontrolu...'
3

Mi živimo nas četvero sami, samohrano se brinem o djeci, ispričala je Iva Radić za RTL o životu nakon razvoda s Boškom Balabanom s kojim ima troje djece - Tashu, Ivana i Tessu

VIDEO

Iva Radić (42) i Boško Balaban (41) službeno su se razveli prošlog ljeta, a bivša manekenka sada je prvi put progovorila o životu nakon razvoda. Iva je za RTL-ov 'Ekskluziv' otkrila kako trenutno proživljava veoma stresan period jer njezina najstarija kći Tasha (17) odlazi na studij u inozemstvo, točnije Pariz.  

- Ja mogu reći da ću biti ponosna mama jedne sad već djevojke, koja će napustiti svoj dom i studirati negdje u Europi. I stvarno želim da to uspije i ako se upiše na to što želi i ako uspije ući na Sorbonu, ja ću biti sretna zbog nje jako, jako, jako - izjavila je Iva te dodala kako joj je teško jer joj je Tasha desna ruka. 

- Mi živimo nas četvero sami, samohrano se brinem o njima - govori 43-godišnjakinja koja je u braku s Balabanom uz Tashu dobila sina Ivana (12) i kći Tessu (8). Bivša manekenka priznala je kako joj je nakon razvoda bilo teško držati konce u rukama. 

- Voljela bi da je drugačije, ali momentalno sam samo ja - iskreno je rekla te dodala kako je bilo trenutaka kad je izgubila kontrolu. Ipak, Iva je ponosna na svoju djecu jer je upravo zbog njih uspjela održati sve kako je zamislila. 

Iva je 31. srpnja 2019. zatražila i podjelu bračne stečevine, za koje ročište zasad nije zakazano. Bivša manekenka je u sporu angažirala odvjetnicu, a Boška još nitko ne brani. 

No to nije kraj ratu bivših supružnika. Iva je zatražila od Boška da plati 6432, 96 kuna pričuve za stan na Remetskom kamenjaku u Zagrebu. Iva kao suvlasnik zgrade tvrdi da Boško, koji je na toj adresi prijavljen, nije plaćao zajedničku pričuvu u iznosu od 201 kunu od 1. kolovoza 2016. do 1. rujna 2019.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

13:47

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'