Obavijesti

Show

Komentari 179

Rafo: Neću se vratiti, Bog i obitelj su mi na prvom mjestu

Rafo: Neću se vratiti, Bog i obitelj su mi na prvom mjestu
1

SNIMIO NOVU PJESMU S Ante Cashom i Laudato TV bendom je otpjevao pjesmu 'Naprijed kauboji' za rukometnu reprezentaciju i Europsko prvenstvo u rukometu

VIDEO

Snimio sam samo navijačku pjesmu s dobrom ekipom. Volim glazbu i s vremena na vrijeme nešto snimim iz običnog gušta i dobrog druženja. Sad je rukometno prvenstvo pa je ispalo fora, ali to ne znači da ću sad ostaviti dosadašnji život i biti svaki dan na televiziji i novinama, rekao je Rafael Dropulić (34).

S Ante Cashom i Laudato TV bendom je otpjevao pjesmu 'Naprijed kauboji' za rukometnu reprezentaciju i Europsko prvenstvo u rukometu.

- Ante je predobar lik i drago mi je da smo se našli u istom spotu i projektu. Inače, Ante i ja smo se upoznali 2016. na festivalu 'Od 2 do 2' koji se svake godine u kolovozu održava na gradskoj plaži u Pločama. Odmah sam skužio da je veliki čovjek i ljudina, a s takvima volim raditi - ispričao je.

Rafo, kako su ga obožavatelji prozvali, proslavio se prije 15 godina u showu 'Story Supernova Music Talents'. Otkačeni rocker iz Ploča tada je pobijedio pa snimio pjesmu 'Ja sam Rafo' i ubrzo nestao sa scene.

Grgo Jelavić/Pixsell

Okrenuo se Bogu i oženio Marinu s kojom je u braku sedam godina. Prije nego što je uplovio u bračnu luku, Rafael je pobijedio i u showu 'Farma'. 

- Mislio sam da ću umrijeti nesretan, a na kraju se pojavi frajer Isus koji mi kaže da me voli iako sam glup kao točak - rekao je prije dvije godine.

U međuvremenu je postao otac te je upisao studij. Radi kao stručni referent na Odjelu za turizam te je voditelj na Laudato TV-u.

- Možda nekad nešto i izdam, snimim spot, napravim koncert, ali ne vidim sebe kao čovjeka koji će sve podrediti uspjehu i slavi kao što je to bilo nekad. Bog i obitelj su mi na prvom mjestu i dokle god to dvoje 'štima' sve je u redu - govori Rafo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 179
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin