Show

Komentari 29

Rakitić i Raquel vole luksuz, a to su pokazali i novom fotkom u skupocjenom autu i krpicama

Rakitić i Raquel vole luksuz, a to su pokazali i novom fotkom u skupocjenom autu i krpicama

Naime, za nove Instagram fotke supružnici Rakitić 'uskočili' su u novi Bentley Bentayga čija je cijena na službenim stranicama, za najjeftiniji model, malo više od milijun i dvjesto tisuća kuna

Supruga nogometaša Ivana Rakitića (33), Raquel Mauri (32) na Instagram profilu pohvalila se novim fotkama na kojoj ona i bivši hrvatski reprezentativac poziraju modno usklađeni s interijerom skupocjenog automobila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za nove Instagram fotke supružnici Rakitić 'uskočili' su u novi Bentley Bentayga čija je cijena na službenim stranicama, za najjeftiniji model, malo više od milijun i dvjesto tisuća kuna. 

Na fotografijama Raquel i Ivan imaju jednake trenirke u smeđoj boji i ogromne satove na rukama. Kao modni dodatak, nogometaš je odabrao sunčane naočale dok je Raquel sa sobom ponijela skupocjenu torbicu marke Louis Vuitton koju je iskombinirala s čizmama istog potpisa te zelenom kapom. Cijena poznatih čizmi Laureate Platform Desert Boot, koje nosi supruga nogometaša, je oko 7.500 kuna. 

Par, sudeći prema fotografijama, izgleda sretno i zadovoljno te neometano uživa u luksuzu.

Podsjetimo, Ivan Rakitić i supruga Raquel Mauri gotovo svakodnevno objavljuju fotografije obiteljske idile, osobito u vrijeme blagdana. Tako su i pred kraj prošle godine mnoge iznenadili fotografijama u jacuzziju s pogledom na raskošnu katedralu u Sevilli.