Obavijesti

Show

Komentari 33

Rakitićeva djevojka željela je postati Miss Hrvatske

Rakitićeva djevojka željela je postati Miss Hrvatske
4

Iskra Savčić (26) iz Siska je bivša djevojka Marija Mlinarića, a sada je u vezi s Ivanom Rakitićem. U ponedjeljak su zagrljeni šetali centrom Zagreba

VIDEO

Nogometaš Schalkea Ivan Rakitić (22) još je u studenom izjavio da je u vezi s manekenkom iz Hrvatske. Tad je rekao da je veza “friška”, odnosno da su zajedno tek mjesec dana pa nije htio otkriti njezin identitet dok ne postane ozbiljnije. Ivan je tad govorio o Iskri Savčić (26) iz Siska, s kojom se u ponedjeljak zagrljen prošetao zagrebačkom špicom. Ona nam je vezu potvrdila dodajući da je sretno zaljubljena. Siščanka se 2003. natjecala na izboru za Miss Hrvatske. Ispala je u prvom krugu, a od tada je povremeno radila kao hostesa. Djevojke koje su se s njom natjecale kažu da je vesela i otvorena. Prije Ivana bila je u vezi s Marijem Mlinarićem (29). Upoznali su se na izboru za Miss i Mistera Hrvatske. Godinama su bili prijatelji, a prohodali su lani, prije nego što je Mario ušao u “Farmu”. Prekinuli su nedugo nakon njegova izlaska iz showa.
- Nisam znao da su zajedno, ali želim im svu sreću - rekao nam je Mlinarić. Nogometaš je prije Iskre ljubio austrijsku misicu rodom iz Livna, Tatjanu Batinić (23).
- Čim sam je ugledao, odmah mi je bilo vruće oko srca - izjavio je Rakitić lani u siječnju. Nakon dva mjeseca veze osjećao je da je Tatjana ona prava za njega. Najdraže mu je s njom bilo večerati uz svijeće i molitvu. Manekenka Tatjana u slobodno vrijeme predaje vjeronauk. Nakon tri mjeseca veze Ivan ju je ostavio, a ona je za to doznala preko medija.

ISKRA VOLI SPORTAŠE, A RAKITIĆ MANEKENKE
Nogometaša se prije Tatjane povezivalo s hostesom i Lupinovim modelom Zoranom Vukić. Vezu nikad nisu potvrdili. Iskra, ljubiteljica sportaša, prije Ivana ljubila je Marija Mlinarića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...