Obavijesti

Show

Komentari 46

Raskrinkali Victoriju Beckham: Ma ona laže čim otvori usta...

Raskrinkali Victoriju Beckham: Ma ona laže čim otvori usta...
6

SIROTA MALA BOGATAŠICA Ne ide na godišnji, a stalno 'renta' vile po luksuznim odredištima. Sve na njoj je, kaže, prirodno, a grudi je povećavala pa smanjivala

VIDEO

Posh je tri puta operirala grudi, a uporno se klela da u tijelu nema ni grama silikona.

- Ravna sam kao palačinka i to mi ne smeta - izjavila je Victoria Beckham (37) na početku karijere. Dok je 1997. pjevala u bendu Spice Girls, dekolte joj se povećao za broj. Grudi je navodno povećala u privatnoj londonskoj klinici. Dvije godine poslije ponovo je ugradila silikone. Izvadila ih je 2009. kad se sa suprugom, nogometašem Davidom (36), preselila u SAD.

- Prirodna sam. Ne idem ni kozmetičaru. Sama pravim masku za lice od avokada i marelice - hvalila se Posh Spice. Raskrinkali su je prijatelji otkrivši da se o njoj brine vojska ljudi. Opsjednuta je kosom i noktima. Bez umetaka i francuske manikure ne izlazi iz kuće, a tijelo maže kremom za samotamnjenje. Silikonske grudi spomenula je prvi put lani u intervjuu za Vogue.

- Ako mislite na moje torpedo bazuke, zauvijek su nestale - rekla je Victoria.

Žali se da tri godine nije bila na godišnjem odmoru, a unajmljuje vile u Malibuu, Italiji i St. Tropezu.

- Mislila je na pravi romantični odmor bez djece. Nikamo nije išla bez njih - pravdao je glasnogovornik Victoriju.

S djecom bježi od fotografa

Ne želim da mi snimaju djecu, rekla je Posh 2007. Sin Brooklyn s četiri mjeseca pozirao je za naslovnicu časopisa OK, Cruz je u dobi od tri godine plesao s mamom na pozornici, a kći Harper stalno je na revijama.

Najbolja je kuharica na svijetu

Posh je prije pet godina rekla da zna pripremiti samo mljeveno meso. Prošli tjedan je na Twitteru objavila fotografije svojih delicija. Svi su joj se smijali jer je napravila obične suhe kanapee.

Jede kao slonica i deblja se

Prejedam se čipsom i noću uživam u hrani, rekla je Posh 1999. Poslije se saznalo da živi na dijetalnim sokovima, voću i ribi. Nedavno je rekla da jede kao slonica jer se želi udebljati, a vježba šest puta na tjedan.

Ružna si je, a stalno bi pozirala

Gola izgledam očajno, žalila se Victoria 2006. Uživa snimati editorijale, ali izluđuje urednike jer je, kažu, opsjednuta photoshopom. U Armanijevoj kampanji 2009. morali su joj obrisati trbuščić i kurje oči na stopalima.

Ne pjeva jer želi biti s djecom

Spice Girls ponovno su se okupile 2007. i krenule na svjetsku turneju. Otkazale su koncerte u Australiji, Kini i Južnoj Americi jer nisu prodale dovoljno karata. Posh je lagala da je odustala jer je morala čuvati djecu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega