Show

Komentari 7

Rasta ide u kućni zatvor, a iza rešetaka je napisao cijeli album

Rasta ide u kućni zatvor, a iza rešetaka je napisao cijeli album

Reper je otputovao u Crnu Goru gdje je održao nastup u jednom od njihovih najpoznatijih klubova, a sada je otkrio kako se provodi na odmoru prije nego bude trebao biti u kućnom pritvoru uz narukvicu za nogu

Srpskog repera Stefana Đurića Rastu (31) tereti se za kazneno djelo nedozvoljenog držanja opojne droge. Naime, priznao je da je drogu, koja je u listopadu pronađena kod njega, držao za osobnu upotrebu. Postignut je dogovor kako će godinu dana biti u kućnom zatvoru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rasta u 24 pitanja

Nedavno je za srpske medije rekao da sredinom kolovoza dobiva narukvicu za nogu i ide u kućni pritvor, a do tada je publici obećao puno nastupa, spotova i pjesama.

- Sve ovo mi je falilo. Uživam u Budvi, ovdje sam uvijek na istom mjestu. More mi je život, stvarno - rekao je Rasta u intervjuu za Mondo.

Rasta je rekao i kako će provesti vrijeme kada mu počne kućni pritvor na koji je osuđen. Rekao je i kako su pjesme koje će objaviti pisane u zatvoru.

- Nove pjesme su uglavnom pisane u zatvoru i sve su u toj nekoj atmosferi. Spremam novi album koji je cijeli napisan u zatvoru. Sredinom kolovoza ću biti u kućnom pritvoru. Dobro sam organiziran, imam firme, vodim više stvari i imam puno obaveza - zaključio je reper.

Podsjetimo, Rasta je već na prvom saslušanju ispričao kako je 600 grama skanka kupio da bi imao zalihe zbog korona virusa, a priznao je kako je drogu sakrio u veš mašinu.

- Ja sam umjetnik i već dugo koristim marihuanu. Smatram kako se koristi kao lijek. Nikada nisam ranije kod sebe posjedovao ovoliku količinu droge, ali mi se jednostavno ukazala prilika da je nabavim. Želio sam se osigurati. Nikad se nisam bavio prodajom marihuane niti bilo koje druge vrste droge - ispričao je tada reper.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU SERIJALA ZVIJEZDE VRIŠTE: