Obavijesti

Show

Komentari 85

Razdvojeni: Severina 'solira' u Zagrebu, Igor Kojić nije uz nju

Razdvojeni: Severina 'solira' u Zagrebu, Igor Kojić nije uz nju
14

Pjevačica se nakon kazne u Beogradu vratila u Zagreb. Nalazi se u samoizolaciji, a supruga Igora Kojića nitko nije vidio otkako je Severina prošli tjedan došla iz Srbije

VIDEO

Prvi put otkako su se zaljubili prije pet godina na njezinu beogradskom koncertu, Igor Kojić (32) supruzi Severini Kojić (48) nije na svojoj društvenoj mreži čestitao njezin rođendan, koji je bio u utorak, 21. travnja. To je zabrinulo brojne fanove splitske pjevačice, koji su se zapitali što se s njima događa.

Seve je u utorak proslavila 48. rođendan u samoizolaciji u svojem stanu na zagrebačkom Kozjaku. Danima prije imala je spuštene rolete, a svjetlo se iz njezina penthousea od 300-tinjak kvadrata moglo vidjeti jedino navečer. Međutim, kad su utorak pod njezin prozor došli tamburaši i zasvirali njezine omiljene hitove, poput onoga Kemala Montena ”Vratio sam se živote“, Seve je pohitala na balkon.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

Kad je shvatila da su svirači tu zbog nje, zapjevala je s balkona s njima iz svega glasa, smijala se te bila sretna i zadovoljna zbog tog iznenađenja. Znatiželjni susjedi su promatrali s prozora što se to događa u njihovoj ulici. Susjedi su je nagovarali i da o pod razbije čašu vina, koju je držala u ruci, no predomislila se. Ispred zgrade snimala ju je njezina nećakinja Mia Popović. Kako su kasnije rekli tamburaši, pred Sevin stan poslao ih je menadžer pjevačice.

Seve se lani posvađala s dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Petrovićem, a njezin posljednji menadžer Alen Ključe rekao nam je da ne rade više zajedno. Nitko na zagrebačkom Kozjaku, gdje Severina i Igor žive, nije vidio njezina supruga otkako se prošli tjedan vratila iz Beograda pod okriljem noći.

I kad ju je prije desetak dana uhvatila policija u njezinu BMW-u zagrebačkih tablica u Beogradu, kad nije imala potrebne papire da bude na ulici u to doba (bilo je oko 21 sat, a u Srbiji je zbog pandemije korona virusa na snazi policijski sat), Igor nije bio s njom. Seve se kasnije pravdala da je smetnula s uma da ne smije van navečer bez dozvole, odnosno da se pakirala za Zagreb.

Zadnji put Severina i Igor viđeni su zajedno prije dva tjedana, kad su ih fotoreporteri snimili kako se vraćaju s treninga u njihovu kuću na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Prije toga Seve ga je objavila na svojoj društvenoj mreži dok čisti, odnosno dezinficira kuću u kojoj je bila kod svekrve Olje i svekra Dragana Kojića Kebe otkako je otišla u Beograd sredinom ožujka. Dok je ona čistila, Igor je nezainteresirano gledao televiziju.

Sevu i Igora upoznao je u veljači 2015. njezin sad već bivši dugogodišnji prijatelj Edvin Softić. Između najveće balkanske zvijezde i mladog bivšeg nogometaša te sina srpskog folk pjevača Kebe odmah je zaiskrilo. Nije prošlo nekoliko mjeseci i Igor je na svojoj društvenoj mreži objavio njihovu prvu zajedničku fotografiju na kojoj mu Seve ljubi tetovažu krila na potiljku. Seve i Igor bi od tada redovito obradovali obožavatelje na Instagramu izljevima svoje ljubavi, pogotovo za rođendane, kad se nisu libili pokazati koliko se vole. “Sretan rođendan živote, s tobom je svaki dan ovakav...”, napisao je Igor prije četiri godine na Instagramu za Severinin rođendan uz video s njihova vjenčanja. Ispod njegovih čestitki redale bi se i čestitke njihovih prijatelja koji su zaključili da zbog njih vjeruju u ljubav.

Rijeka: Poznati na svečanom otvorenju Europske prijestolnice kulture

Seve i Igor vjenčali su se nakon pola godine veze u Balama u Istri u krugu najuže obitelji i prijatelja. Njoj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Andrea Čermak, a njemu prijatelj Boris Đikanović. Seve je tijekom svadbe cijelo vrijeme plakala.

- Mili moj, da se nismo sreli, stvarno bila bi grehota - stihovi su koje je Severina posvetila na dan njihova vjenčanja u Istri na svojoj društvenoj mreži. Dva mjeseca poslije proslavu vjenčanja imali su u Beogradu sa stotinama uzvanika. Na njihovo beogradsko vjenčanje slilo se pola estrade.

- Rekla san da, reka je da, hvala ti, mili moj, što me od prvog dana čvrsto drže tvoje ruke - napisala je Seve na profilu na Instagramu ispod fotografije ruku s vjenčanim prstenjem nakon svadbe u Beogradu.

Seve je prije dvije godine na Instagramu objavila i fotografije njihove treće svadbe na Zanzibaru, gdje je na tajnom obredu opet rekla “da“. Ta je svadba bila 2016. godine, no Seve ju je krila od javnosti. Njihovu ljubav nije pokolebala ni afera prije godinu i pol dana kad su u javnost procurile Severinine golišave fotografije.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje