Show

Komentari 9

Raznježili sve: Meghan sinu (1) čita o patkici i zeki pa ga ljubi

Raznježili sve: Meghan sinu (1) čita o patkici i zeki pa ga ljubi

Iako po kraljevskim pravilima, od prije više od 100 godina, Archie automatski dobiva statusnu titulu, kao i svi unuci, roditelji malenog dječaka ne žele da im dijete nosi titulu

Prije točno godinu dana na svijet je došao Archie Harrison Mountbatten-Windsor, sin princa Harryja (35) i bivše američke glumice Meghan Markle (37). 

- To je bilo najnevjerojatnije iskustvo koje bih ikada mogao zamisliti. Kako žene rade to što rade, nemoguće je shvatiti. Oboje smo apsolutno oduševljeni i zahvalni svima na podršci. Bilo je nevjerojatno i željeli smo to podijeliti s vama - izjavio je Harry nekoliko dana nakon poroda. 

Meghan je ovog tjedna snimila video u kojem sinu za rođendan čita priču 'Patka! Zeko!', a Instagram profil 'Save The Children UK' je objavio. Maleni Archie se smije dok mu majka Meghan čita i ljubi ga u glavu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvo dijete para sedmo je u redu za nasljeđe kraljevskog trona, nakon princa Harryja i svojih bratića i sestrične – princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, djeda princa Charlesa i strica princa Williama.

No, vratimo se na početak. Njegovo rođenje s nestrpljenjem su čekali brojni građani. Zašto? Pa neki su jednostavno veliki obožavatelji kraljevske obitelji, a neki su se samo nadali 'lakoj zaradi'. 

Naime, Britanci su se kladili na spol, ime, datum rođenja... Kvote su bile visoke, a jedna sretnica uložila je 120 funti, odnosno tisuću kuna da će se beba zvati Archie. I pogodila jeZbog kraljevske prinove žena, čiji se identitet nije otkrio, obogatila se za čak 18.120 funti, točnije 156.000 kuna. Unuk žene koja je dobila na kladionici zove se upravo Archie i svoju dobit planira čuvati za svog unuka.

Odmah su, naravno, krenule i razne teorije zavjere, a najpopularnija tih dana bila je ona teorija kako je beba rođena u tajnosti dva tjedna prije nego što su na službenoj stranici objavili sretnu vijest. Ta se teorija proširila društvenim mrežama pogotovo zato što se Meghan nije pojavljivala u javnosti nekoliko tjedana prije poroda. 

Mjesec dana nakon rođenja, organizirano je krštenje u privatnoj kapelici kraljice Elizabete u dvorcu Windsor, a na tom događaju prisustvovali su samo najbliži prijatelji i članovi obitelji. 

Na svom službenom, obiteljskom Instagram profilu Meghan i Harry podijelili su dvije fotografije s krštenja, koje se odvilo daleko od očiju javnosti i znatiželje reportera. Ispod fotografije su izrazili sreću i zadovoljstvo zbog ovog, za njih, posebnog trenutka te su javnosti zahvalili za podršku koju dobivaju posljednjih mjeseci. 

Kraljica Elizabeta II. (93) nije prisustvovala krštenju. Prema pisanju britanskih mediji, do te situacije došlo je zbog loše organizacije. Umjesto krštenja, kraljica je sa suprugom, princem Philipom (98) odlučila otputovati u Škotsku kako bi pogledali nove konje. 

Meghan je odmah preskočila' i neke kraljevske običaje. Primjerice, nije pozirala s bebom neposredno nakon poroda kao što su to radile Kate (38) i pokojna princeza Diana. Priznala je kako joj je teško snalazi u ulozi majke zbog toga što je pod konstantnim povećalom javnosti.

Iako po kraljevskim pravilima, od prije više od 100 godina, Archie automatski dobiva statusnu titulu, kao i svi unuci, roditelji malenog dječaka ne žele da im dijete nosi titulu. Oni mu žele osigurati što normalniji život, a kada odraste sam će odlučiti što želi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci