Obavijesti

Show

Komentari 9

Raznježili sve: Meghan sinu (1) čita o patkici i zeki pa ga ljubi

Raznježili sve: Meghan sinu (1) čita o patkici i zeki pa ga ljubi
15

Iako po kraljevskim pravilima, od prije više od 100 godina, Archie automatski dobiva statusnu titulu, kao i svi unuci, roditelji malenog dječaka ne žele da im dijete nosi titulu

VIDEO

Prije točno godinu dana na svijet je došao Archie Harrison Mountbatten-Windsor, sin princa Harryja (35) i bivše američke glumice Meghan Markle (37). 

- To je bilo najnevjerojatnije iskustvo koje bih ikada mogao zamisliti. Kako žene rade to što rade, nemoguće je shvatiti. Oboje smo apsolutno oduševljeni i zahvalni svima na podršci. Bilo je nevjerojatno i željeli smo to podijeliti s vama - izjavio je Harry nekoliko dana nakon poroda. 

Royal baby

Meghan je ovog tjedna snimila video u kojem sinu za rođendan čita priču 'Patka! Zeko!', a Instagram profil 'Save The Children UK' je objavio. Maleni Archie se smije dok mu majka Meghan čita i ljubi ga u glavu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Duck! Rabbit!" with Meghan, The Duchess of Sussex (and Harry, The Duke of Sussex behind the camera), read to their son Archie for his 1st birthday. Happy Birthday, Archie! . Thank you #DuchessMeghan for helping us to raise urgent funds for our coronavirus appeal by reading "Duck! Rabbit" by @akrfoundation, illustrated by @tlichtenheld (published by @chroniclekidsbooks). . As the world grapples with the coronavirus pandemic, children’s lives are being turned upside down. By donating to Save with Stories, you can support the most vulnerable families in the UK and around the world by helping to provide early learning packs, supermarket vouchers, essential household items and virus protection. . Please donate today by visiting our website. Link in bio. . Or you can text STORIES to 70008 to give a one-off donation of £5. . Together, we can help families get through this. . You can only donate via text from a UK mobile. You’ll be billed £5 plus standard rate text message. We receive 100% of your donation. By texting STORIES you agree to calls about fundraising appeals, campaigns, events and other ways to support. Include NO PHONE to opt out of calls. Queries? 02070126400. Read our Privacy Policy savethechildren.org.uk/privacy The Save the Children Fund is a charity registered in England and Wales (213890) and Scotland (SC039570) . #SaveWithStoriesUK #SaveWithStories #GrowingThroughThis

A post shared by Save The Children UK (@savechildrenuk) on

Prvo dijete para sedmo je u redu za nasljeđe kraljevskog trona, nakon princa Harryja i svojih bratića i sestrične – princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, djeda princa Charlesa i strica princa Williama.

Britain

No, vratimo se na početak. Njegovo rođenje s nestrpljenjem su čekali brojni građani. Zašto? Pa neki su jednostavno veliki obožavatelji kraljevske obitelji, a neki su se samo nadali 'lakoj zaradi'. 

Naime, Britanci su se kladili na spol, ime, datum rođenja... Kvote su bile visoke, a jedna sretnica uložila je 120 funti, odnosno tisuću kuna da će se beba zvati Archie. I pogodila jeZbog kraljevske prinove žena, čiji se identitet nije otkrio, obogatila se za čak 18.120 funti, točnije 156.000 kuna. Unuk žene koja je dobila na kladionici zove se upravo Archie i svoju dobit planira čuvati za svog unuka.

Britain

Odmah su, naravno, krenule i razne teorije zavjere, a najpopularnija tih dana bila je ona teorija kako je beba rođena u tajnosti dva tjedna prije nego što su na službenoj stranici objavili sretnu vijest. Ta se teorija proširila društvenim mrežama pogotovo zato što se Meghan nije pojavljivala u javnosti nekoliko tjedana prije poroda. 

Mjesec dana nakon rođenja, organizirano je krštenje u privatnoj kapelici kraljice Elizabete u dvorcu Windsor, a na tom događaju prisustvovali su samo najbliži prijatelji i članovi obitelji. 

Na svom službenom, obiteljskom Instagram profilu Meghan i Harry podijelili su dvije fotografije s krštenja, koje se odvilo daleko od očiju javnosti i znatiželje reportera. Ispod fotografije su izrazili sreću i zadovoljstvo zbog ovog, za njih, posebnog trenutka te su javnosti zahvalili za podršku koju dobivaju posljednjih mjeseci. 

Kraljica Elizabeta II. (93) nije prisustvovala krštenju. Prema pisanju britanskih mediji, do te situacije došlo je zbog loše organizacije. Umjesto krštenja, kraljica je sa suprugom, princem Philipom (98) odlučila otputovati u Škotsku kako bi pogledali nove konje. 

Meghan je odmah preskočila' i neke kraljevske običaje. Primjerice, nije pozirala s bebom neposredno nakon poroda kao što su to radile Kate (38) i pokojna princeza Diana. Priznala je kako joj je teško snalazi u ulozi majke zbog toga što je pod konstantnim povećalom javnosti.

Duke and Duchess of Sussex statement

Iako po kraljevskim pravilima, od prije više od 100 godina, Archie automatski dobiva statusnu titulu, kao i svi unuci, roditelji malenog dječaka ne žele da im dijete nosi titulu. Oni mu žele osigurati što normalniji život, a kada odraste sam će odlučiti što želi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

01:38

 

 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje