Obavijesti

Show

Komentari 241

Razvod koji je potresao svijet: Prva godina bila im je najteža

Razvod koji je potresao svijet: Prva godina bila im je najteža
12

Iako vijesti o razvodu iz Hollywooda stižu gotovo svakodnevno, raspad braka Angeline Jolie i Brada Pitta odjeknuo je cijelim svijetom. Mnogi nisu mogli vjerovati da se 'idiličan' par razveo

VIDEO

Angelina podnijela zahtjev za razvod - rujan 2016.

Actors Brad Pitt and Angelina Jolie arrive at the 81st Academy Awards in Hollywood, California

Angelinin odvjetnik 20. rujna 2016. objavio je da je glumica dan ranije predala zahtjev za razvod zbog 'nepremostivih razlika'. Tako je došao kraj dvogodišnjem braku kojem je prethodila desetogodišnja veza. Par je naglasio da im je najvažnija dobrobit njihovo šestero djece, Maddoxa (15), Paxa (12), Zahare (11), Shiloh (10), Vivienne i Knoxa (8). No kada je otkriveno da je Angelina podnijela zahtjev sa samostalnim skrbništvo nad djecom, o pravom razlogu njihova razvoda počelo se spekulirati.

Brad Pitt u centru pozornosti - listopad 2016. 

Nakon vijesti da je Angelina okupila tim poznatih odvjetnika, saznalo se i da socijalna služba istražuje slučaj u kojem je navodno pijani Brad nasrnuo na svog najstarijeg sina Maddoxa. Par se odlučio na privremenu mjeru prema kojoj Brad može viđati djecu, no uz uvjet da glumac odlazi na psihološko savjetovanje te da pristane na periodično testiranje na drogu. Maddox je prvo odbijao viđati oca, a krajem listopada ga je prvi put vidio na grupnoj terapiji. 

Početkom rujna, Brad je posjetio i Šibenik jer je odlučio uložiti u prostor na Zablaću kojeg planira pretvoriti u resort s hotelima, vilama, trgovinama i golf terenom.

Pojavile su se glasine o preljubu - studenti 2016.

LA Premiere of "Allied" - Arrivals

Brad Pitt je s kolegicom Marion Cotillard išao na premijere njihovog filma 'Allied', a tabloidi su se raspisali da bi upravo Marion mogla biti razlog prekida Angeline i Brada. Pisalo se da su Brad i Marion osjetili 'kemiju' na setu da su započeli aferu. No Cotillard, koja je udana, te je glasine brzo opovrgnula te je svima dala da znanja da neće nikome dopustiti da je se uvlači u dramu obitelji Pitt-Jolie. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:18

Brad traži privatnost - prosinac 2016. 

Socijalna služba ustvrdila je da Pitt nije zlostavljao Madoxa. Glumac je u to vrijeme na sudu zatražio da se svi dokumenti koji se koriste u brakorazvodnoj parnici 'zaključaju', odnosno da ne budu dostupni za javnost. Njegov zahtjev je odbijen.

Brad je smršavio - siječanj 2017.

Producer Pitt poses at the premiere of the movie "The Lost City of Z" in Los Angeles

Kada se pojavio na dodjelama nagrada Zlatni globus, Pitt je iznenadio sve prisutne svojim 'novim' izgledom. Glumac je primjetno smršavio, a njegovi prijatelji otkrili su da je počeo jako paziti na prehranu. Njegova želja da sudski dokumenti ne izlaze više u javnost mu je ispunjena. Angelina se složila da trebaju čuvati privatnost njihove djece i detalja razvoda. 

Angelinino prvo pojavljivanje - veljača 2017. 

Jolie arrives on the red carpet with her children for the film "The Breadwinner"  during the Toronto International Film Festival in Toronto

Glumica se mjesecima nakon vijesti od razvoda skrivala od budnog oka javnosti, sve dok nije sa svojom djecom otišla u posjet Kambodži, gdje se našla s kraljem Norodom Sihamonijem. Kasnije tog dana, održana je premijera njenog filma 'First They Killed My Father'. 

Profesorica Jolie - ožujak 2017.

U.S. Actor and UNHCR Special Envoy Angelina Jolie delivers a statement at the The International Peace Support Training Centre in Nairobi, Kenya

Glumica i humanitarka održala je svoje prvo predavanja na londonskom ekonomskom fakultetu o utjecaju rata na žene. Idućeg dana, u Ženevi je održala govor u uredu UN-a. Tabloidi su u to vrijeme pisali da se Pitt dopisuje sa svojom bivšom, Jennifer Aniston. 

Glasine o novoj vezi - travanj 2017.

Dok se Angelina vratila svojim obvezama i dobrotvornom radu, Brad se navodno provodio s kolegicom Siennom Miller koja je glumila u filmu 'The Lost City of Z' kojeg je on producirao. Miller je za medije izjavila da 'takva glupa glasine ni ne zavrjeđuje njen odgovor'. 

Trijezni Pitt - svibanj 2017.

Tijekom cijele drame, šuškalo se da je Brad imao ozbiljnih problema s alkoholom i drogama. Glumac je to i priznao u intervjuu za časopis GQ. 'Već sam pola godine trijezan, ponovno osjećam', rekao je. Neki američki mediji pisali su da se glumac od alkohola odvikavao u klinici. Angelina je tada navodno razmišljala da se s djecom preseli u kuću blizu Bradove. 

Angelina prvi put progovorila o razvodu - srpanj 2017.

Glumica je dala veliki intervju za Vanity Fair u kojem je rekla da je težak period počeo kada je završavala svoj film. 'Bilo je strašno', rekla je Jolie. No strasti su se smirile. 'Brinemo jedan za drugoga i imamo iste ciljeve, važna nam je obitelj', izjavila je Jolie. 

Nova drama - kolovoz 2017. 

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening

Bivši bračni par je tužila dizajnerica rasvjete Odile Soudant koja je postavljala rasvjetu u njihovoj vili u francuskome mjestu Chateau Miraval. Tvrdi da je vili povećala vrijednost, a nije potpisala ugovor s parom. Pariški sud presudio u korist Soudant, a osim računa koji nisu plaćeni, Brad i Angie Francuskinji moraju platiti dodatnih 450.000 kn zbog štete koju su nanijeli njezinom ugledu.

Glasine o pomirenju - rujan 2017. 

Brad Pitt and Angelina Jolie arrive at Screen Actor Guild Awards in Los Angeles

Biograf para Ian Halperin tvrdi da su Brad i Angelina išli na 'intenzivno spiritualno savjetovanje'. Nakon toga, Brad je napravio prvi korak i zagrlio bivšu suprugu. 

-  Bilo je puno suza. Ništa nije ostalo neizrečeno. Svoje su probleme pokušali riješiti u toj skromnoj kući. Odlučili su ponovno započeti. Ta je vrlo žučna rasprava označila novu fazu u njihovoj vezi - rekao je.

Osim toga, par je odlučio ići na savjetovanje i rehabilitaciju.

Nedugo nakon toga, Jolie je glasine o pomirenju 'ubila' glasine. Rekla je da ne uživa biti sama te je demantirala vijesti da je zaustavila proces razvoda od Pitta. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 241
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'