Obavijesti

Show

Komentari 17

Razvodi poznatih: Dikan bacao prsten, Kerum šokirao na TV-u, a Bernardić svima poslao mail

Razvodi poznatih: Dikan bacao prsten, Kerum šokirao na TV-u, a Bernardić svima poslao mail
19

Ovih dana Marko Pecotić javno je priznao da se razvodi zato što ima novu ljubav. Braku je došao kraj nakon 16 godina, a u nastavku vam donosimo još poznatih parova s domaće scene koji su se razišli

VIDEO

Neki su razvodi na domaćoj sceni bili burni i medijski izrazito popraćeni, a neki su to odrađivali što tiše i privatnije moguće. Pogledajte kako su se rastajali naši poznati. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Razvodi poznatih 01:49

Marko Pecotić Peco i Irena Pecotić

Pjevač Marko Pecotić Peco (44) ovaj je tjedan šokirao javnost kad je rekao da se razvodi od supruge Irene Pecotić jer je zaljubljen u drugu ženu, Silviju Dvornik. Marko i Irena su se upoznali na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine i dobili su dvojicu sinova, Ivana i Andru.

- Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti - rekao je Marko.

storyeditor/2022-10-19/239383710_2874949276093319_6169972351537795788_n.jpg

Janko Popović Volarić i Jelena Veljača

Jedan od najpoželjnijih Hrvata, glumac Janko Popović Volarić (42) i glumica te kolumnistica Jelena Veljača (41) bili su jedan od popularnijih parova na našoj sceni, a onda su sve iznenadili kada su 2012. objavili da se rastaju. Brak koji je započeo 26. prosinca 2009. s raskošnom proslavom u ekskluzivnom zagrebačkom restoranu potrajao je tri godine. 

- Nakon pet godina zajedničkog života, unatoč velikoj ljubavi, naišli smo na prepreke koje su znatno utjecale na naš odnos. Odlučili smo se odvojiti i živjeti na različitim adresama. Do te odluke doveli su nas isključivo naši privatni problemi, a ne treće osobe ili drugi izvanjski faktori. Papire za razvod, za koje ste pitali, nismo predali. To je sve što u ovom trenutku možemo reći na tu temu. Hvala vam na razumijevanju - izjavili su tada za Story. 

Luka Stanzl/Pixsell

Vlatka Pokos i Josip Radeljak Dikan

Vlatka Pokos (52) bila je u braku s 27 godina starijim umirovljenim poduzetnikom Josipom Radeljakom Dikanom (79) manje od dvije godine. Par je vezu započeo 2001., godinu dana nakon tragične smrti Ene Begović, Radeljakove prve supruge.

Vlatka i Dikan imali su idilično vjenčanje u siječnju 2006. na pješčanoj plaži karipskog otočja Turks i Caicos, a kasnije se Vlatka preselila u Dikanov stan na Cvjetnom trgu. Nakon godinu dana i pet mjeseci došlo je do žestoke svađe jer je Dikan tvrdio da ga Vlatka vara s mlađim muškarcem. Tada su se navodno i potukli. Izbacio ju je iz stana i kada je došla idući dan promijenio je brave. 

Četiri dana nakon toga, Radeljak se pojavio na HTV-u, u emisiji Otvoreno. Voditelj Mislav Bago je predstavio goste u studiju i najavio da će razgovarati o pravu na privatnost javnih osoba. 

U jednom trenutku iznervirani Radeljak teatralno je bacio prsten i rekao: 'Evo, ja sam od ovog trenutka slobodan'.

Nakon toga je krenulo prepucavanje putem medija koje je trajalo godinama. Vlatka je 2010. objavila autobiografsku knjigu 'Život u raju' u kojoj je opisala i svoj odnos s bivšim suprugom.

saloon

- Od starijeg muškarca ne očekujete ono što vam pružaju mlađi i obrnuto - napisala je Vlatka i dodala da je voljela Dikana: 'Kad zavolite osobu, onda zavolite sve na toj osobi... Njene godine, njen izgled, njene vrline, ali i nedostatke'. Ubrzo su na vidjelo počele izlaziti i intimne stvari 'iz spavaće sobe'.

Severina Vučković i Igor Kojić

Nakon šuškanja da već neko vrijeme ne žive zajedno, pjevačica Severina Vučković (50) i bivši srpski nogometaš Igor Kojić (35) prošle godine su objavili da se sporazumno rastaju. Par se upoznao u Beogradu i nakon četiri mjeseca veze vjenčali su se u rujnu 2015. u istarskim Balama. Mjesec dana kasnije vjenčali su se u Beogradu pred 600-tinjak uzvanika, a godinu kasnije su imali vjenčanje i u Zanzibaru.

- Odluku o razvodu smo donijeli zajednički i sporazumno te ju nećemo dodatno komentirati kao što nismo komentirali našu razdvojenost. Moja posvećenost sinu i borba za skrbništvo u mom su punom fokusu proteklih 20 mjeseci. Igor je bio divan partner, podrška i oslonac u teškom razdoblju mog života i želim mu svu sreću svijeta - izjavila je Severina za Jutarnji list nakon objave o razvodu.

storyeditor/2022-01-13/seve-igor-krv-1-090816.jpg

Željko Kerum i Ankica Kerum

Bivši gradonačelnik Splita, Željko Kerum (62) je bio 19 godina u braku s Ankicom Lalin. Ankica i Željko vjenčali su se 1989. godine u Vatrogasnom domu u Kaštel Sućurcu i dobili su kćer Nevu i sina Joška. Upoznali su se na splitskoj rivi kada je Ankica imala 22 godine i radila na sudu kao pripravnica. Prije nego što su se odlučili vjenčati, u vezi su bili pet godina.

Split: Na groblju Lovrinac pokopan punac Željka Keruma

Kerum je 19. listopada 2009. u emisiji TV Dalmacije javno priznao, bez da ga je netko pitao, da je već pet godina u ljubavnoj vezi s 24 godine mlađom Fani Horvat (38). 

Kerum festa

- Već pet godina sam u vezi s djevojkom Fani Horvat. Iako je to protivno mojim svjetonazorima, eto, tako se dogodilo i odlučio sam ipak iznijeti ovo u emisiji uživo i više neću ovo ponavljati. Ni davati izjave medijima! Samo molim za razumijevanje i za moju djecu, i za moju suprugu, kao i moju rodbinu. Teško mi je, no, ovako se dogodilo - priznao je tada Kerum sve javno. 

Kerum i Fani Horvat su se 2013. vjenčali u Rimu. Prvog sina Franu dobili su u ožujku 2010., a kasnije je Fani rodila još kćer Eleonoru i sina Zvonimira. 

Željko Kerum i supruga Fani Horvat glasovali na prijevremenim izborima u Splitu

Davor Bernardić i Irena Bernardić

Davor Bernardić je 2019. ušao u povijest kao prvi političar u Hrvatskoj koji je javnost obavijestio priopćenjem da se razveo od supruge Irene. Bernardić i Irena su se vjenčali 2011. godine u Zagrebu, a osam godina kasnije, kada su se razveli, SDP je poslao službeno priopćenje koje je potpisao njihov šef Davor Bernardić.

- Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete - napisao je Bernardić.

Petar Grašo i Danijela Martinović

Pjevač Petar Grašo (46) i pjevačica Danijela Martinović (51) bili su jedan od najdugovječnijih parova na domaćoj estradi. Iako nisu bili u braku, u svibnju 2021. šokirali su javnost kada su objavili da se razilaze nakon više od 24 godine veze.

Par mjeseci kasnije Grašo je ponovno šokirao javnost kada se saznalo da ljubi Hanu Huljić (31), kći Tončija Huljića (60), njegovog dugogodišnjeg suradnika. Iako s Danijelom nikada nije sklopi brak, s Hanom je brzo odradio taj korak te je par uplovio u bračnu luku u veljači ove godine, a novopečeni supružnici su postali i roditelji 17. srpnja kada su dobili kćerkicu Albu.

Split: Petar Grašo i Hana Huljić stigli u restoran gdje će se održati slavlje nakon vjenčanja

Matija Cvek i Nika Turković

Pjevač Matija Cvek (29) i Nika Turković (27) bili su jedan od poznatijih glazbenih parova na našoj estradi te su iznenadili obožavatelje kada su početkom ovog ljeta prekinuli nakon više od četiri godine veze. 

Osijek: Dolazak poznatih na dodjelu diskografske nagrade Porin

- Istina je, prekinuli su. Više ne bih komentirala Matijin privatan život - potvrdila nam je Matijina menadžerica Mia Milovčić.

 

Bivši par upoznao se tijekom HRT-ovog showa 'A strana'. Nika je sudjelovala u izgradnji Matijinih modnih kombinacija i bila mu prateći vokal na većini pjesama, a Matija je potpisani koautor i skladatelj na Nikinim singlovima 'Gledaj me', 'Boje', i 'Pusti'.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu