Show

Komentari 0

Reakcije na objavu Karanović se ne stišavaju, optuženi Lečić šuti

Reakcije na objavu Karanović se ne stišavaju, optuženi Lečić šuti

Zbog optužbi za silovanje legendarna beogradska glumica objavila je da odbija glumiti u predstavi s Branislavom Lečićem. Sa svih stana pljušte komentari podrške

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld (37) kolegu Branislava Lečića (65) optužila za silovanje, reakcije ne prestaju pljuštati. U javnosti je posebno odjeknula objava perjanice beogradskog glumišta Mirjane Karanović (64) .

POGLEDAJTE VIDEO: (Zloglasni holivudski producent, Harvey Weinstein javno je obznanio da odlazi na liječenje.)

Podsjetimo, na svojem Instagramu Karanović je prvo napisala 'Podrška za Danijelu', a potom objavila mail koji je poslala Jugoslovenskom dramskom pozorištu u kojem navodi da u znak protesta odbija glumiti s Branislavom Lečićem u predstavi 'Mamu mu je*em, ko je prvi počeo'. Glumica najavljuje da će isti stav imati i prema svim budućim predstavama koje će uključivati Lečića te da pristaje glumiti samo ako dođe do izmjena u glumačkoj postavi, tj. ako Lečić neće glumiti.

Za svoj istup glumica je za sad dobila samo pozitivne reakcije. Pratitelji je nazivaju caricom, moralnom vertikalom i boginjetinom te ističu kako je njezin istup čin kojim se na djelu pokazuju kolegijalnost i ljudskost.

Glumica je svojedobno podržala i kolegicu Milenu Radulović nakon njene ispovijesti da ju je pedagog glume Miroslav Mika Aleksić silovao. Istaknula je da se divi hrabrosti i odlučnosti svoje kolegice, a da Aleksića s druge strane smatra moralnom nakazom 'koja se godinama skrivala iza propovijedanja kršćanskog morala i obiteljskih vrijednosti'.

Sve je ovo u Srbiji izazvalo veliki skandal obzirom na to da je Branislav Lečić bivši ministar i član Demokratske stranke. 

Mediji su prenijeli i snimku naknadnog razgovora u kojem Danijela Štajnfeld priča s muškarcem koji ju je silovao koji ju kao pokušava utješiti riječima: 

- Mogu razumjeti, ali to je velika greška! Moje iskazivanje nježnosti nije izraz nepoštovanja, to je tvoje dostignuće! To je za čast, a ne za osjećaj ugroženosti. Iskreno ti govorim. Kao da bih stavio spolni organ u neku koju ne poštujem? Da ponižavam, da podcjenjujem? Naprotiv, to radim s osobom koja zaslužuje moju naklonost! Imaš li ti pojma tko sam ja?!

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Novinarske upite Branislav Lečić je tek kratko komentirao.

- Ne mogu komentirati jednu tako osjetljivu temu, dok ne dobijem poziv tužilaštva i ne dobijem crno na bijelo da me je optužila za takvu stvar - rekao je, a za sad još uvijek nije komentirao istup Mirjane Karanović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci