Show

Komentari 11

Evo koliko zarađuju natjecatelji: U Survivoru i 'Savršenom' slične cifre, a na 'Plesu' su vrtoglave

Evo koliko zarađuju natjecatelji: U Survivoru i 'Savršenom' slične cifre, a na 'Plesu' su vrtoglave

Olivera Matijević poznato je ime iz 'Gospodina Savršenog', a prije sudjelovanja u showu Zadranka je pjevala na raznim događanjima. Navodno je uspjela dogovoriti najveći honorar od svih djevojaka u showu

Reality showovi preplavili su televizijske programe. Od plesa, pjevanja, maskiranja, emisija ljubavnih karaktera do onih o borbi i preživljavanju. Sudionici takvih formata za to dobiju honorar, a u nastavku saznajte i koliki. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U ožujku se počela emitirati treća sezona 'Gospodina Savršenog'. Upoznali smo 20 djevojaka koje su se došle boriti za srce Tonija Šćulca (31), a njih tri napustile su show već na kraju prve večeri. Za to traženje ljubavi pred kamerama će djevojke, ali i sam 'Savršeni' dobiti određeni iznos. Za samo jedan dan snimanja emisije dobit će 500 kuna, a emisija se nije snimala svakog dana, piše Slobodna Dalmacija.

Olivera Matijević jedna je od djevojaka zbog koje u kući nikad nije mirno, a upravo se ona, navodno, uspjela izboriti za veći honorar od ostalih kandidatkinja i to zato što je u show ušla kao pjevačica. 'Gospodin Savršeni', Toni Šćulac za tri mjeseca snimanja trebao bi dobiti honorar od otprilike 75 tisuća kuna (deset tisuća eura). 

Dvadeset kandidata bilo je na početku showa i u Dominikanskoj Republici gdje se bore za titulu pobjednika 'Survivora'. Kako bi je osvojili, moraju proći kroz niz iscrpljujućih i neizvjesnih timskih izazova kroz koje si mogu 'olakšati' život na otoku. Kandidati su trenutačno podijeljeni u dva tima, hrvatski i srpski, a oni će se kasnije spojiti u jedan. Oni su daleko, pa je razumno da njihove cifre budu malo veće. Slobodna Dalmacija doznaje da će za samo tjedan dana aktivnog sudjelovanja u adrenalinskom showu svaki kandidat dobiti pozamašan iznos od 1000 do 1500 eura. Ipak, još uvijek nije poznata cifra koju će dobiti pobjednik.

U 'Survivoru' u američkoj produkciji pobjednik dobiva čak milijun dolara. No, zbrojivši tjedne honorare, kandidati koji uspiju izdržati dulje vrijeme u showu u Dominikanskoj Republici također će dobiti vrlo pristojan iznos, čak i ako ne pobijede. Novoj TV poslali smo upit o honorarima natjecatelja u showu 'Survivor', evo što su nam odgovorili: 

- Poštovani, ugovori i honorari kandidata u domeni su poslovne tajne, stoga ih Nova TV ne može komentirati. Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

'Ples sa zvijezdama' prije se emitirao na HRT-u i tada je 'procurila' informacija kako produkcija jedne emisije košta oko 700 tisuća kuna. Zvijezde su dobivale honorare od 1000 eura po emisiji, a članovi žirija 2200 kuna. Sada je show preuzela Nova TV, ali pretpostavlja se da kandidati i sada imaju slične honorare. Za to se treba i pomučiti. Vježbaju cijeli tjedan, a nedjeljom su od otprilike 9 ujutro pa do skoro ponoći u studiju (tada završava emisija). 

Žiri čine Franka Batelić Ćorluka, Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec i Igor Barberić, a zvijezde koje s plesnim partnerima iz tjedna u tjedan uče nove korake su Bojana GregorićLucija Lugomer, Jelena PerićVlatka PokosAlbina GrčićDomenica ŽuvelaIvana ČuljakAsim UgljenPedro SoltzFilip VidovićSandi PegoMarko Petrić Matija Lovrec. Iz showa su dosad ispali Matija Lovrec, Lucija Lugomer i Vlatka Pokos. 

storyeditor/2022-02-28/PLES-SA-ZVIJEZDAMA-2022.jpg

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S VODITELJICOM 'GOSPODINA SAVRŠENOG' - ANTONIJOM BLAĆE

Najčitaniji članci