Obavijesti

Show

Komentari 35

'Redatelj mi je rekao da skinem gaćice. Od tad je sve drugačije'

'Redatelj mi je rekao da skinem gaćice. Od tad je sve drugačije'
11

Na dodjeli nagrada časopisa GQ u Berlinu nedavno je rekreirala slavno križanje nogu iz filma. Nakon što je primila nagradu za ženu godine, Sharon je sjela na stolicu na pozornici kako bi imala govor

VIDEO

Prošlo je 27 godina od legendarne scene filma 'Sirove strasti' u kojoj Sharon Stone (61), tijekom policijskog ispitivanja premješta nogu s noge i otkriva da ne nosi gaćice. Time je osvojila publiku, osvojila Zlatni globus i zaradila titulu seks bombe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na dodjeli nagrada časopisa GQ u Berlinu nedavno je rekreirala slavno križanje nogu iz filma. Nakon što je primila nagradu za ženu godine, Sharon je sjela na stolicu na pozornici kako bi imala govor pred publikom u kojoj je bio i njezin sin Roan Bronstein (19).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Prije nekoliko godina sjedila sam na pozornici, a redatelj mi je rekao da skinem gaćice jer ih u toj sceni ne bih trebala nositi i jer se vide. Pristala sam. Nisam znala da će mi taj trenutak promijeniti život - podijelila je s publikom kako je prije 27 godina nastala slavna scena.

USA - 2016 TMA Heller Awards - Beverly Hills

Zanimljivo je da Sharon nije bila prvi izbor za ulogu zavodnice u 'Sirovim strastima'. Naime, glumica Michelle Pfeiffer (61) se tijekom intervjua za Today prisjetila uloga koje je odbila tijekom karijere, a koje su nakon toga proslavile druge glumice. Iako prvo nije htjela pričati o tome, kad je voditeljica spomenula 'Sirove strasti', 'Zgodnu ženu' te 'Thelmu i Louise', Michelle je priznala da su joj ponudili sve te uloge. 

- Istina je, odbila sam te uloge, ali postoje brojni razlozi zašto odbiješ neki projekt, nije to nužno samo zato što ga ne želiš raditi. Ponekad postoji konflikt, ponekad si se već obavezao nekome drugom - rekla je. 

Gejmerica poput Sharon Stone: Kaznili je jer nije nosila gaćice
Gejmerica poput Sharon Stone: Kaznili je jer nije nosila gaćice

Sharon je na filmskoj sceni aktualna od 1980. godine, već je s 22 godine debitirala je u filmu Woody Allena 'Sjećanja na zvjezdanu prašinu', a u svojoj je karijeri snimila pozamašan broj filmova. Stone je u intervjuu komentirala i nejednaku poziciju žena i muškaraca u filmskom svijetu. 

- Žene se bez sumnje zanemaruju. Iskreno, nisu predstavljene onakve kakvim doista jesu. Većinu filmova režiraju muškarci. Zbog toga volim glumiti ovisnike ili totalno lude. Sviđaju mi se takve uloge - izjavila je. 

Lupus LA

Iza sebe ima dva propala braka, s Philom Bronsteinom (68) i Michaelom Greenburgom (67), a posvojila je čak tri sina, Roana (18), Quinna (12) i Lairda (13). Najveće čudo dogodilo se 21. rujna 2001. kada je Sharon doživjela teški moždani udar, a liječnici su joj davali samo pet posto šanse za život. Godinama nije mogla govoriti, čitati ni pisati, ali je preživjela.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...