Obavijesti

Show

Komentari 15

Reese: Sin Tennessee ukrao mi je mozak, gubim pamćenje

Reese: Sin Tennessee ukrao mi je mozak, gubim pamćenje
5

Oskarovka je u intervjuu za britanski ženski magazin Red priznala da joj se sjećanje naglo pogoršalo nakon što je u rujnu prošle godine rodila treće dijete

VIDEO

Glumica, koja je prije osam mjeseci rodila treće dijete, priznala je da se njezin mozak još nije u potpunosti oporavio od trećeg poroda. U lipanjskom izdanju britanskog ženskog magazina Red, Reese Witherspoon (37) priznala je da joj se pamćenje naglo pogoršalo nakon što je u rujnu prošle godine rodila sina Tennesseeja.

- Otkako sam rodila, ničeg se ne mogu sjetiti. Ozbiljno, ovo dijete mi je ukralo mozak. Gubim prijateljstva jer se zaboravljam javiti ljudima. Ne mogu držati korak sa svime, imam 13-godišnju kći, 9-godišnjeg sina i bebu. To je poput CNN-ove trake s vijestima koja stalno prolazi kroz moj um i javlja se poput robota. 'Gdje je Ava?' Ona je dobro. Dobro. Gdje je Deacon? On je ok. Dobro. Gdje je Tennessee? Je li dobro? Da. Sjajno. Onda se opet vratim Avi. To ne prestaje - priznala je oskarovka koja je 2005. godine osvojila zlatni kipić za ulogu u filmu 'Walk The Line' (Hod po rubu). 

Kći Avu i sina Deacona glumica je dobila u sedmogodišnjem braku s glumcem Ryanom Phillippeom. Zahtjev za rastavu podnijela je u studenom 2006. godine, a kao razlog rastave navela je "nepomirljive razlike u karakterima". U ožujku 2011. godine udala se za filmskog agenta Jima Totha s kojim je dobila sina.

Glumica, koja je zaradila milijune zahvaljujući svojoj filmskoj karijeri, velika je zagovornica prava žena dok neravnopravnost u plaćama između muškaraca i žena smatra frustrirajućom.

- Čak i sada u Americi, žena zaradi 87 centi za svaki dolar koji zaradi muškarac. Ako ste crnkinja, dobit ćete 75 centi, ako Latinoamerikanka, taj iznos je 67 centi. I sve to radeći isti posao. I danas postoji ogromna nejednakost u plaćama i nejednakost na radnom mjestu - rekla je Reese.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu