Obavijesti

Show

Komentari 26

'Rekao je što ja imam to pisati': Frankina objava naljutila Čarlija

'Rekao je što ja imam to pisati': Frankina objava naljutila Čarlija
6

Nakon Ćorlukinog oproštaja od hrvatske reprezentacije 2018. godine, Franka je napisala dirljivu objavu. No Vedranu se to nije svidjelo pa se naljutio

Svirkom uživo, Franka Batelić (28) je otvorila novu sezonu popularne televizijske emisije ‘Dalibor Petko Show’.

- Totalno mi je ovo nedostajalo, nadam se da će ponovno krenuti koncerti - Rekla je dobro raspoložena pjevačica. U emisiji je otkrila da je objavom na društvenim mrežama naljutila supruga, nogometaša Vedrana Ćorluku (35). 

POGLEDAJTE VIDEO: Franka i Ćorluka uselili u novu vilu

Pokretanje videa ...

Nakon njegovog oproštaja od hrvatske reprezentacije 2018. godine, Franka je napisala dirljivu objavu.

- Priznajem, suza je u oku. Vrijeme je za neke nove pobjede, nove avanture, nove izazove, bitke koje ćeš ti onako suvereno, odlučno i čvrsto voditi i pobijediti kako samo ti znaš. Ali kao što si i sam rekao, ovaj dres je nešto posebno i tu peticu ćemo zauvijek nositi u srcu, gdje god nas ovaj lunapark zvan život odnio. Volimo te, Čarli, ponosni smo Veki - napisala je Franka tada. 

Sada je otkrila i što se Vedranu u toj objavi nije svidjelo.

- Vedran se jako ljutio na tu objavu. Rekao je što ja sad imam pisati toliko emotivno, kad on nije ništa objavio. Ali to je bilo toliko godina odricanja i jednog ludog života. Ljudi ne mogu ni zamisliti načina na koji oni žive - rekla je Franka u emisiji Dalibora Petka. 

Pjevačica se prisjetila i prve fotografije sa sinom Viktorom nakon porođaja. 

- Predivna, nenamještena, ja još ni ne znam gdje sam od poroda. Ne znam čak ni tko je slikao - rekla je. Progovorila je i o svom nastupu na Eurosongu.

- Taj put nisam mogla prestati plakati i mislim da dugo neću doživjeti ništa slično. Promijenilo je način na koji gledam svoju karijeru - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO: