Obavijesti

Show

Komentari 68

Rekorderi razvoda: Novković i Lasić u četvrtom braku, a Tony i Bebek vjenčali su se tri puta...

Rekorderi razvoda: Novković i Lasić u četvrtom braku, a Tony i Bebek vjenčali su se tri puta...
13

Vjeru u ljubav nisu izgubili unatoč tome što je iza njih nekoliko propalih brakova i veza. Uvijek su nekako pronašli način da nađu osobu zbog koje im srce brže kuca pa se nadaju da će s njome ostati do kraja

VIDEO

Nije uvijek lako isprve pronaći 'onu pravu' ili 'onog pravog'. Jer da jest, valjda onda brojne holivudske, ali i domaće zvijezde ne bi više puta uplovljavali u bračne luke. Isprva sve bude idilično, čini se da im ide savršeno, a onda ljubav pukne. Vrijeme koje ste prije braka proveli zajedno ne garantira vam da će sve i dalje biti idilično. I dok se jedni više ne žene/udaju nakon što se rastanu, glavni akteri ove priče ne spadaju u tu kategoriju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rekorderi razvoda

Pokretanje videa...

Razvod 01:29

 

Izreka 'treća sreća' u potpunosti je točna ako je pitati nekadašnjeg pjevača Bijelog dugmeta Željka Bebeka. Iza sebe ima dva razvoda, a trenutačno uživa sa svojom 34 godine mlađom suprugom Ružicom. Uskoro će proslaviti 20. godišnjicu braka, a pjevač je nedavno otkrio kako sad o braku ima drugačije mišljenje od onog koje je imao u mladosti. 

- S vremenom sam shvatio da je puno brakova koje sam sretao neki kompromis, ali sam sretniji da se brak može ostvariti kao uspjeh. Svemirski gledano, kad sam sreo Ružicu, to sam i prepoznao, a i ona je, mislim da slobodno mogu u njezino ime reći, prepoznala da je ljubav i brak ostvariv kao savršenstvo - ispričao je.

Trenutke u kojima on i supruga uživaju zajedno par rado podijeli i sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Tako su se pohvalili fotografijom na kojoj je Željko supruzi masirao stopala. Zajedno imaju sina Zvonimira koji danas korača tatinim stopama, a u 61. godini na svijet mu je došla kći Katarina. 

Glumac Frano Lasić (65) četiri puta se ženio, a najkraći mu je bio brak s Ljiljanom iz Beograda koji je trajao svega 21 dan. Od 2015. je u braku sa stilisticom Milenom Matić, koja je od njega mlađa 30 godina.

Glazbenik Tony Cetinski (51) sklopio je tri braka. Prvi put je sudbonosno 'da' izgovorio Antoneli Butigan, zatim Ivani Nobilo, a sada je u sretnom braku s Dubravkom (36). Prošle godine njegova supruga doživjela je moždani udar, a Tony joj je spasio život. Dok su uređivali sobu u svojem domu, u jednom trenutku Dubravki je pozlilo. Vidjevši da joj je loše, Tony je ostao priseban i odmah počeo reanimaciju. Hitna pomoć, koju je Tony pozvao, brzo je stigla, pa je za manje od sat vremena već bila hospitalizirana u riječkom KBC-u.

- Očvrsnulo nas je sve to kao ljude, približilo još više vjeri. Ništa nije slučajno. U Opatiji, u malom stančiću gdje živimo, u susjedstvu nam je crkva isusovaca... Sve nas je to sudbinski dovelo do novih druženja - ispričao je Tony nedavno. 

Poduzetnik Josip Radeljak (77) najprije je bio oženjen za glumicu Desanku Bebu Lončar (77), a onda se 2000. vjenčao s Enom Begović, koja je nekoliko mjeseci kasnije tragično preminula u prometnoj nesreći. S voditeljicom Vlatkom Pokos (50) mislio je da je 'to - to', ali brzo su se razišli.

U velikoj ljubavi bili su i Miro Ungar (83) i Tereza Kesovija (81), ali ni ove glazbene zvijezde nisu imale recept koji bi ih zadržao u braku.

Nakon Tereze pjevač se ženio još tri puta, a sreću je pronašao uz četvrtu suprugu Saru. Od njega je mlađa 42 godine, a kad su se vjenčali, njemu je bila 71, a njoj 29 godina.

Ovih dana u javnost je izašla vijest kako Boris Novković (52) i njegova supruga Iris Volf (27) imaju krizu u braku. Boris je za 24sata potvrdio kako nije riječ o razvod već pokušavaju izgladiti stvari na svoj način. Iris je prije godinu i pol rodila djevojčicu Si.

Prije Volf, Boris je bio tri puta u braku; najprije je pet godina bio s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (48). Drugi put se zakleo na vječnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou (9) i Bona (6). Razišli su se nakon osam godina braka, ali su ostali u korektnim odnosima.

Marijan Delija/PIXSELL

Treći put je rekao 'uzimam' Ines Katić u ljeto 2016. u Novalji. Razveli su se nakon osam mjeseci. S četvrtom suprugom, Iris, trenutačno rješava nesuglasice koje su se pojavile u braku. Radi se o destabiliziranom odnosu i nada se kako će sve izgladiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...