Obavijesti

Show

Komentari 3

Renata Sopek i Josip Pavić u Puli su 'pokrenuli' Hrvatsku

Renata Sopek i Josip Pavić u Puli su 'pokrenuli' Hrvatsku
20

Projekt već treću sezonu promovira zdraviji život. Kineziološki fakultet iz Zagreba ulaže velike napore da se crne statistike koje govore o neaktivnosti promijene

VIDEO

Prekrasna slika aktivnih vježbača putuje Hrvatskom. Zajedničkim vježbanjem ispred povijesnih pulskih Zlatnih vrata počeo je ovogodišnji sportsko – edukativni projekt 'Pokreni se'. Atraktivna Renata Sopek i kineziolog Ivan Antunović, sa svojim trenerskim timom, dobro su razgibali Puljane zahtjevnim, kružnim treningom te pokazali vježbe koje će nas ovog ljeta dovesti u formu. 

Projekt 'Pokreni se' održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a kao njezin osobni izaslanik, Puli se obratio osvajač zlatne olimpijske medalje u Londonu, kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić. 

- Drago mi je da kao izaslanik Predsjednice mogu ukazati na veliki problem neaktivnosti u Hrvatskoj te pomoći njegovom rješavanju. Kao sportaš apeliram na sve da se pokrenu, da posvete veću brigu vlastitom tijelu. I mali pomaci u vidu svakodnevne rekreacije mogu osigurati zdraviji i, u konačnici, duži život. Vježbanjem ćemo biti sretniji i ispunjeniji - rekao je Pavić.

Projekt već treću sezonu promovira kretanje, vježbanje i zdraviji život. Ove je godine značajniji nego ikad. Kineziološki fakultet iz Zagreba ulaže velike napore da se crne statistike koje govore o neaktivnosti promijene, a na samom otvaranju projekta dekan KIF-a prof.dr.sc. Damir Knjaz je naglasio važnost vježbanja pod stručnim nadzorom.

- Odradili smo odličan trening. Potrebno je zaista malo da se pokrenete. Pozivam sve da isprobaju naš kružni trening u jednom od gradova te nastave sa svakodnevnom aktivnošću - poručio je voditelj trenerskog tima Ivan Antunović. 

Nakon Pule u kojoj se projekt održao u suradnji s Pula Sport d.o.o., iduće zajedničko vježbanje očekuje nas u srijedu, 24. lipnja u 19,00 sati na prekrasnom dubrovačkom Stradunu, što će biti zaista veliki izazov te poseban osjećaj vježbanja na ovom povijesnom mjestu. Projekt se nastavlja na zadarskom Pozdravu Suncu 18.7, u Vukovaru 18.8. te Zagrebu, u sklopu Europskog tjedna sporta, 12. rujna. 

Prijavite se za vježbanje u Dubrovniku, Zadru, Vukovaru i Zagrebu putem službene web stranice projekta www.pokrenise.hr ili pak putem Facebook grupe Pokreni se. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao