Show

Komentari 6

Ricky Gervais vrijeđao slavne: 'Nemate pojma o stvarnosti...'

Ricky Gervais vrijeđao slavne: 'Nemate pojma o stvarnosti...'

Predložio jer svim okupljenima da ako osvoje nagradu jednostavno dođu na pozornicu, preuzmu kipić, zahvale agentu i nestanu jer nisu kompetentni držati političke govore

Britanski komičar Ricky Gervais (58) vodio je 77. dodjelu Zlatnih globusa. To mu je bio peti put, a pristao je iako je rekao da više neće jer su mu 'dali ponudu koju nije mogao odbiti'. Ipak, istaknuo je kako je ovo zaista zadnji put da vodi Globuse.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

U uvodnom govoru nikoga nije štedio već je vrijeđao po svim slavnima. Počeli su mu zviždati i trudili se prekinuti ga u njegovu naumu, ali nisu uspjeli. 

- Ako danas osvojite nagradu, nemojte iskoristiti tu priliku da održite politički govor. Niste u mogućnosti držati predavanja i o čemu. Nemate pojma o stvarnom svijetu. Većina vas je bila manje u školi od Grete Thunberg - pričao je Gervais na bini. 

Predložio im je da, ako osvoje nagradu, jednostavno dođu na pozornicu, preuzmu kipić, zahvale agentu i nestanu. Komentirao je ljubavni život Leonarda DiCaprija (45) i glumice Felicity Huffman (57), koja je bila u zatvoru zato što je namještala rezultate na testovima sposobnosti svoje kćeri.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci