Obavijesti

Show

Komentari 8

Ridjan u Supertalentu: 'Ničega se u životu ne treba bojati...'

Ridjan u Supertalentu: 'Ničega se u životu ne treba bojati...'
8

Frano Ridjan novi je voditelj showa 'Supertalent'. U sedmoj sezoni zamijenio je Renea, a društvo će mu tijekom vođenja praviti Igor Mešin. Kolega mu je rekao neka bude kakav je inače da bi on malo manje radio

VIDEO

Umjesto Renea Bitorajca (47), voditeljsku palicu u sedmoj sezoni showa 'Supertalent' preuzima prepoznatljivo lice s malih ekrana i glas s radija Frano Ridjan (34). Sa suvoditeljem Igorom Mešinom (51) dijelit će pozornicu gdje će se predstaviti mnogi talenti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:59

Je li Vas strah zamijeniti Renea Bitorajca budući da su Igor i Rene 'nerazdvojni' voditeljski tandem? 

U životu se čovjek ne treba ničega bojati, jer sa strahom neće nigdje dospjeti, probati i doživjeti nešto što nikada do sada nije. Kada sam dobio ovu ponudu, naravno da mi je prošlo kroz glavu ono pitanje sigurnosti i prihvaćanja rizika, no vrlo brzo sam zapravo dokučio da je sada pravo vrijeme za ovakav preokret u karijeri. 

Ovo je zabavni show pa se odmiče od one informativnosti koja je bila na HRT-u. Iako imate iskustva s vođenjem emisija, je li Vam Igor dao neki savjet?

Da, rekao mi je 'daj samo budi kakav inače jesi, pa ću onda ja morati malo manje raditi'.

Promjena u Supertalentu: Rene Bitorajac neće više voditi show
Promjena u Supertalentu: Rene Bitorajac neće više voditi show

Natjecatelji najčešće u showu iskazuju svoje vokalne sposobnosti. Vi ste nastupali u Zvijezde pjevaju, možete li Vam to pomoći na način da ohrabrite  pomoći prije izlaska na binu na način da ih ohrabrite?

Natjecatelje ne treba ohrabrivati, treba im samo biti član obitelji tih nekoliko zajedničkih trenutaka. Ohrabrivanje ne služi ničemu jer svatko od nas zna kada je napravio nešto dobro, a kada loše. Mi smo navijači, tu smo za njih da ih bodrimo, a nekad i zaplačemo.

Rene i Igor su često u Supertalentu znali zbijati šale, hoćete li i Vi nastaviti u tom tonu?

Sve ćete imati priliku vidjeti ove jeseni! 

Jeste li do sad gledali Supertalent? Što očekujete od ovogodišnjeg showa?

Da, pratio sam Supertalent i veliki sam obožavatelj ovog formata. Očekujem natjecatelje koji će nas ostaviti bez riječi, kako oni sjajni, tako i oni ne toliko sjajni, ali simpatični. Naravno očekujem jako dobru zabavu i vjerujem da će me ponijeti dobra atmosfera.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin