Show

Komentari 5

Rihanna iskeširala 87 milijuna kuna za vilu: Opušta se u sedam kupaonica, susjeda joj Madonna

Rihanna iskeširala 87 milijuna kuna za vilu: Opušta se u sedam kupaonica, susjeda joj Madonna

Rihanna se kupnjom luksuzne vile na Beverly Hillsu pridružila brojnim slavnim kolegama koji su mir i tišinu odlučili pronaći u gorskom predjelu Los Angelesa...

Američka pjevačica Rihanna (33) kupila je 13,8 milijuna dolara (87,8 milijuna kuna) vrijednu vilu na Beverly Hillsu. U njoj se nalazi pet soba i sedam kupaonica, a vila se proteže na preko 2000 metara kvadratnih. 

Vila je sagrađena 1930. i kroz godine je imala nekoliko vlasnika poput Mary Sheldon (66), kćeri pisca Sidney Sheldona te Daniela Starra koji je bio i posljednji vlasnik. Starr je kupio vilu za 4,3 milijuna eura (32.5 milijuna kuna) te ju u potpunosti preuredio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rihanna se tako pridružuje velikom broju slavnih osoba koji žive na tom području. Najbliži susjedi tako će joj biti bivši Beatle Paul McCartney (78) te poznate glazbene kolegice Madonna (62) i Mariah Carey (50).

Njena vrijednost prema Forbesu iznosi 600 milijuna dolara (3,8 milijardi kuna). Osim glazbenih uspjeha svoj prihod je stekla osnivanjem kozmetičke marke Fenty Beauty 2017. godine.

Na imanju se tako može pronaći otvoreno dvorište s terasom, bazen, spa i ognjišta. Uz to, unutar kuće se nalazi i teretana i ogroman dnevni boravak. 

Osim vile u Beverly Hillsu Rihanna posjeduje kuću u Londonu i na rodnom Barbadosu te razno raznih posjeda diljem Los Angelesa. U Los Angelesu je tako 2009. godine kupila svoju prvu vilu u vrijednosti 6,9 milijuna dolara (44 milijuna kuna), također smještenu na području Beverly Hillsa. 

Zahvaljujući visokom raslinju koje raste i smještaju vile unutar gorskih predjela Beverly Hillsa, Rihanna će biti vješto sakrivena od očiju javnosti i neželjenih gostiju. 

Najčitaniji članci