Show

Komentari 5

Rihanna iskeširala 87 milijuna kuna za vilu: Opušta se u sedam kupaonica, susjeda joj Madonna

Rihanna iskeširala 87 milijuna kuna za vilu: Opušta se u sedam kupaonica, susjeda joj Madonna

Rihanna se kupnjom luksuzne vile na Beverly Hillsu pridružila brojnim slavnim kolegama koji su mir i tišinu odlučili pronaći u gorskom predjelu Los Angelesa...

Američka pjevačica Rihanna (33) kupila je 13,8 milijuna dolara (87,8 milijuna kuna) vrijednu vilu na Beverly Hillsu. U njoj se nalazi pet soba i sedam kupaonica, a vila se proteže na preko 2000 metara kvadratnih. 

Vila je sagrađena 1930. i kroz godine je imala nekoliko vlasnika poput Mary Sheldon (66), kćeri pisca Sidney Sheldona te Daniela Starra koji je bio i posljednji vlasnik. Starr je kupio vilu za 4,3 milijuna eura (32.5 milijuna kuna) te ju u potpunosti preuredio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rihanna se tako pridružuje velikom broju slavnih osoba koji žive na tom području. Najbliži susjedi tako će joj biti bivši Beatle Paul McCartney (78) te poznate glazbene kolegice Madonna (62) i Mariah Carey (50).

Njena vrijednost prema Forbesu iznosi 600 milijuna dolara (3,8 milijardi kuna). Osim glazbenih uspjeha svoj prihod je stekla osnivanjem kozmetičke marke Fenty Beauty 2017. godine.

Rihanna Buys $13.8 Million Dollar Beverly Hills Mansion

Na imanju se tako može pronaći otvoreno dvorište s terasom, bazen, spa i ognjišta. Uz to, unutar kuće se nalazi i teretana i ogroman dnevni boravak. 

Osim vile u Beverly Hillsu Rihanna posjeduje kuću u Londonu i na rodnom Barbadosu te razno raznih posjeda diljem Los Angelesa. U Los Angelesu je tako 2009. godine kupila svoju prvu vilu u vrijednosti 6,9 milijuna dolara (44 milijuna kuna), također smještenu na području Beverly Hillsa. 

Rihanna splashes out a whopping $13.8 Million on a Beverly Hills, CA mansion

Zahvaljujući visokom raslinju koje raste i smještaju vile unutar gorskih predjela Beverly Hillsa, Rihanna će biti vješto sakrivena od očiju javnosti i neželjenih gostiju.