Show

Komentari 11

Riri pokazala novo donje rublje, a pažnju su 'ukrale' bujne grudi

Riri pokazala novo donje rublje, a pažnju su 'ukrale' bujne grudi

Pjevačica ponosno reklamira svaki novi komplet donjeg rublja iz svoje kolekcije. Osim stasom, Rihanna se može pohvaliti i glasom pa joj obožavatelji sve više nameću pitanje kada će objaviti novi album

Iako ima puno modela, donje rublje iz svoje modne linije ipak najbolje reklamira sama. Atraktivna pjevačica Rihanna (33) s ponosom na društvenim mrežama pokaže svaki novi komad rublja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Uskoro se bliži proljeće pa je Rihanna ponosno predstavila donje rublje cvjetnog uzorka.

Pozirala je dok leži u prirodi, a bujne grudi stavila je u prvi plan. Njezinim obožavateljicama svidio se novi komplet, a mnogi su komentirali Rihannine obline.

- Samo dobre vibracije - napisala je pjevačica u opis fotografije koja je u kratkom roku skupila više od 100.000 'lajkova'. 

Osim linije donjeg rublja, izuzetno je popularna i Rihannina make-up linija. No, nedavno je LVMH objavio da je modna linija Fenty stavljena 'na čekanje', do nekih boljih vremena, piše BBC.

Ukida se proizvodnja Fenty odjeće, no ne i donjeg rublja te kozmetike i šminke, jer su to tri najuspješnije kategorije brenda pjevačice.

Osim stasom, Rihanna se može pohvaliti i glasom, a njezini obožavatelji često je ispituju kada će 'izbaciti' novi studijski album. Mnogi se nadaju kako će to biti ove godine, no pjevačica nije dala nikakav konkretan odgovor.

- Stvarate pop, stvarate određeni žanr, radite ovo, radite radio, ali sada je pitanje što mene čini sretnom? Želim se zabavljati s glazbom. Sve je tako teško. Svijet u kojem živimo je previše. Svaki dan je previše. Glazbu koristim kao svoj ispušni ventil - rekla je nedavno. 

Najčitaniji članci