Obavijesti

Show

Komentari 11

Rihannin otac: Volio bih da se uda za Chrisa, dobra je osoba

Rihannin otac: Volio bih da se uda za Chrisa, dobra je osoba
4

Ronald Fenty, bivši ovisnik o cracku i alkoličar, oprostio je Brownu što mu je 2009. godine premlatio kćer. Kaže da pjevača svi obožavaju i da ga ne treba osuđivati

VIDEO

Otac pjevačice Rihanne (24) sretan je zbog povratka svoje kćeri u zagrljaj bivšeg dečka Chrisa Browna (23) koji ju je 2009. godine brutalno pretukao.

- Nadam se da će se jednog dana vjenčati. Svi obožavaju Chrisa. On je dobra osoba i uvijek se prema meni odnosio s velikim poštovanjem - izjavio je Ronald Fenty, bivši ovisnik o cracku i alkoličar.

Nakon što je Chrisova bivša djevojka Karrueche Tran javnosti otkrila da ju je ostavio zbog Rihanne, Fenty je komentirao kako Chrisa zbog premlaćivanja ne treba osuđivati cijeli život iako je njegov nasilan čin bio velika greška.

No Rihanni prijatelji ne dijele njegovo mišljenje.

- Ne bi me čudilo da se uda za Chrisa samo zato da pokažu da ih nije briga što drugi misle i da mogu raditi što hoće. Ta pomisao zastrašuje. Njihovo pomirenje jako je uzrujalo Rihannine prijatelje i menadžment. Njih dvoje su loša kombinacija - komentirao je Rihannin prijatelj.

Chris je pjevačicu na nedavnoj dodjeli nagrada MTV Video Music Awards zaustavio tijekom silaska s pozornice i pred svima poljubio u usta nakon čega su se zagrlili. Nedavno su se ljubili u jednom noćnom klubu, a Chris je nakon noćnog provoda viđen tijekom izlaska iz njezine hotelske sobe.

- Odlučio sam ponovno biti sam kako bih se fokusirao na karijeru. Jako volim Karrueche, no ne želim da bude povrijeđena zbog mog prijateljstva s Rihannom - objasnio je Brown razlog prekida s Karrueche koja se prijateljima požalila da ju je izdao, varao s Rihannom i lagao joj da je jedina žena u njegovu životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin