Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

Riječanin Slavko Šainović je Severinin novi dečko?

Muškarac s kojim je Seve boravila u Dubrovniku je Riječanin Slavko Šainović, vlasnik sportskog centra u Rijeci. Nekad je radio kao konobar

G.Jelavić
Foto: G.Jelavić
18 komentara

Nisam znala da je gazda Severinin dečko. U subotu je otišao na godišnji odmor i ne znam kad se vraća, rekla nam je zaposlenica Sportskog centra Myme u Rijeci, koji je u vlasništvu Slavka Šainovića. S njim je pjevačica bila u Komolcu kraj Dubrovnika.
Čim su spazili fotografe, on se izdvojio iz Sevina društva. Pili su kavu s Mani Gotovac. Seve i Mani zatim su sjele u Touareg pjevačice. Potom je do auta došao Slavko, a Seve mu je prepustila volan. Šainovićev sportski centar ima 1100 četvornih metara, čime se svrstao u najveće takve objekte u Hrvatskoj. Otvorio ga je prije tri mjeseca. Dan prije otvorenja pao je dok je radio i slomio nogu. Od tada hoda uz pomoć štaka.
- Svečanog otvorenja zbog ozljede gazde nije bilo, a ako ga i bude, onda nam može zapjevati Seve - našalila se djelatnica.

ALEN MARIN SE OŽENIO
Severina je 90-ih hodala s pjevačem Kojota. On je sada u braku s kazališnom glumicom Goranom Vrdoljak Marin.

BIO JE VIŠE OD PRODUCENTA?
Nije željela javno priznati da je ljubila producenta Antu Pecotića.

PORNIĆ S OŽENJENIM
Od tajkuna Milana Lučića na dar je dobila konja. Snimili su pornić

VARGEK NIJE HTIO BITI S PROIZVODOM
Sa Srećkom Vargekom bila je zaručena. Naljutio se kad je Seve pornić htjela zaštititi kao autorsko djelo. Nazvao ju je proizvodom.

SEVE I MATE ČULJAK JOŠ SU PRIJATELJI
Bili su zaljubljeni godinu i pol. Prekinuli su par dana prije njena 35. rođendana. Seve je čak najavila da bi se rado udala za Matu.

Naši partneri pišu
Message