Obavijesti

Show

Komentari 5

Riječki šarmer nema tremu: Na pozornici počinje moj život...

Riječki šarmer nema tremu: Na pozornici počinje moj život...
1

Armando Osmani (20) iz Rijeke šarmirao je Martinu i Danijelu na audiciji donijevši im ružu, a u istom tonu Armando priprema i svoj nastup u polufinalu Supertalenta

VIDEO

Armando je za svoj nastup u polufinalu izabrao pjesmu Tonyja Cetinskog 'Što si ti meni'. Riječanin pjeva od malih nogu, svira klavir i napisao je preko 30 pjesama, a također piše pjesme i za druge izvođače. Martinin komentar s audicije 'Jel vidiš odgovor iz mojih očiju?' ga je, tvrdi, dodatno motivirao da bude što bolji. Trema je za njega nepoznat pojam, a pozornica poseban doživljaj.

- Kad dođem na pozornicu moj život počinje - kaže Armando.  

Erik Balija, također nikada nema tremu, a svaki nastup gleda kao novi izazov. Njegov nastup na audiciji je bio jedan od najdirljivijih, a ove nedjelje će zapjevati pjesmu 'Galeb i ja' za koju kaže da mu je od izuzetne važnosti i koju izvodi na svim svojim koncertima već 20 godina.

- Rasturit ću i doći do finala - uvjeren je Erik.

Sopele, mišnjice, šurle, volarice-  instrumeni su na kojima će zasvirati etno bend Šćike.

- Ne smatramo da trebamo oživljavati tradicionalnu glazbu, mi ju živimo svaki dan - tvrde, a kako zvuči pjesma Gorana Bare 'Teške boje' u njihovom aranžmanu,doznat ćemo u nedjelju. 

Nola Pavić utjelovit će malu kung fu pandu, a točka s kojom će nastupit zove se 'Gumipanda'. Cheerleadersice iz Čakovca Cheerleaders Livi Wizards pripremaju jako atraktivnu koreografiju, a bit će tu svega - dizanja, bacanja, akrobatike, plesa. U hip-hop duhu Plesna skupina Sinovi nastavljaju i u polufinalnoj emisiji, a vidjet ćemo točku 'School day'.

Hoće li zlatna Jelena Znaor posegnuti u finale kao i zlatnom ulaznicom nagrađeni Transform Crew, ostaje nam za vidjeti. 'Ljubav na prvi okret' naziv je njezine točke za koju je Jelena pripremila znatno više hoopova nego na audiciji, a tko će osvojiti njezino srce, doznat ćemo u nedjelju.

- Nadam se da nikome neću razbiti nos i da moji hoopovi neće imati tremu - uzbuđeno će Jelena. 

Ljubavnu priču o ljubavi kroz elemente zraka, zemlje, vode, vatre i petog elementa ljubavi ispričat će Anita i Zoran Simikić iz K-Teama  kojima će se na pozornici Supertalenta pridružiti još šestero plesača iz grupe. Na audiciji smo gledali njihov zračni tango na obruču i šipci,a  ovoga puta u koreografiju su dodali uže i svilu.

Elvis Vaupotić ili poznatiji kao Klaun Rudi animirat će publiku s pjesmom 'Kad si sretan', a mađioničar Luka Vukmirović pokazat će razlike između pogotka i predviđanja.

Tko će osvojiti srca gledatelja i žirija i izboriti ulazak u finale, doznat ćemo ove nedjelje od 20h na Novoj TV. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega