Obavijesti

Show

Komentari 12

Rini će 'mužić' kupiti grudi kada prestane dojiti dijete

Rini će 'mužić' kupiti grudi kada prestane dojiti dijete
6

Mrkvica je skrivečki gledao Rinu dok se tuširala. Sabina želi biti Miroslav Škoro, Ornela Big Brother jer on ima veliku plaću, a Saša bi bio Mišo Kovač

VIDEO

Iako je prije hvalila svoje grudi, Rina s njima nije zadovoljna. Izjavila je da će ˝njoj njen mužić nakon dojenja kupiti sise˝. Pritom je mislila na svog dragog Mrkvicu. On joj svoju ljubav pokazuje svakodnevnim nježnostima. Sinoć ju je odlučio poskrivećki gledati dok se tuširala gola. Pokušao joj je sakriti odjeću, ali je ipak odustao. Kasnije je Valerija izjavila da je već tri mjeseca u paklu. Ornela je tražila od Kreše da ju masira.
- Kako nju tako nježno masiraš, a mene kao da bubnjaš - rekla mu je Zagorka.

RINA NE ŽELI OTVORENU VEZU I ŽELI BITI ANGELINA JOLIE
Stanari su dobili dnevni zadatak. Morali su voditi debatu na tri teme. Prva tema je bila 'Koja slavna osoba biste htjeli biti?'. Koordinator je bila Elizabeta. Sabina bi htjela biti Miroslav Škoro, a Rina ju je ismijala. Blondi želi biti Angelina Jolie ili Beyonce. Krešo se odlučio za američkog predsjednika. Marko želi biti Bill Gates, Robbie Williams i Dražen Petrović. Ornela bi bila Big Brother jer on ima veliku plaću. Valerija se nije izjasnila, ali je spominjala Severinu i Lepu Brenu. Ivan M. bi htio biti pjevač neke grupe, a Ivan L. Jim Carey ili Oprah. Saša bi bio Mišo Kovač da može piti i uživati. Sljedeća tema je bila 'Da li ste za otvoreni tip veze?'. Koordinator je bio Krešimir. Elizabeta je za otvorenu vezu, ali baš nije najbolje shvatila bit takve veze. Za nju je otvorena veza kad imaš povjerenja u partnera, a ne kad spavaš s kime god želiš, a i dalje si službeno samo s jednom osobom. Saša je također za otvorenu vezu, ali onu pravu, mada nikad nije bio u takvoj. Ornela nije za vezu općenito, Rina nije za otvorenu vezu, kao ni Mrkvica. Ivan L. je za poluotvorenu vezu, tj. ne bi da cura vara njega, ali bi on mogao varati nju. Marko nikako nije za otvorenu vezu i opet se porječkao sa Sašom oko svog i njegova stava. Marko ne vjeruje Saši da bi on mogao gledati kako ga cura vara. Sabina je i bila u otvorenim vezama dok se nije zaljubila i našla onog pravog. Valerija se opet nije izjasnila. Zadnja tema je bila 'Da li vjerujete u izvanzemaljce?'. Ulogu koordinatora imao je Ivan L. Mišljenja su se minimalno razilazila i svi vjeruju da nismo sami.

OKLADA ORNELE I MARKA
Marko je predložio Orneli okladu koju je ona prihvatila. Onaj tko izgubi morat će u petak za vrijeme live prijenosa puzati do ispovjedaonice i natrag. Ornela nije 24 sata smjela reći ništa tipa: šalim se, zezam se, nisam mislila ozbiljno i slično. Izdržala je  točno 2 minute i 42 sekunde i rekla "ma šalim se". Marko je pobijedio.

KREŠIMIR O VARANJU U VEZI
Marko, Rina i Ivan M. neobavezno su se šalili na temu seksa između Rine i Mrkvice. Krešimir je Sabinu i Valeriju neuspješno pokušavao uvjeriti kako on nikada ne bi varao u vezi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić