Show

Komentari 1

Rita Ora ljubi oskarovca Taiku Waititija: 'I dalje kriju vezu...'

Rita Ora ljubi oskarovca Taiku Waititija: 'I dalje kriju vezu...'

Nedavno je par primjećen na izlasku iz privatnog aviona u društvu s Chris Hemsworthom, suprugom Elzom te Mattom Damonom u Sydneyju. Ondje snimaju film redateljev film 'Thor: Love and Thunder'.

Pjevačica Rita Ora prošlog je tjedna objavila fotografiju s redateljem Taikom Waititijem, zbog čega su fanovi pretpostavili da zajedno njeguju poslovan odnos.

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, The Sun piše da su pjevačica i redatelj bili skupa dok je ona u Sydneyju snimala 'The Voice'.

Oni u krugu bliskih prijatelja nisu skrivali da su zajedno i uskoro bi njihova veza mogla postati ozbiljna.

- Zbližili su se još početkom ožujka, ali nisu to razglasili na sva zvona. Međutim, svi njihovi prijatelji znaju za vezu. Stvarno se međusobno vole - rekao je neimenovani izvor.

Pjevačica je prošlog tjedna objavila na društvenim mrežama niz fotografija na kojima opušteno pozira, a na jednoj od njih je i slavni redatelj Waititi.

Iako se on šiltericom na glavi trudio sakriti identitet, Rita je na slici označila njegov profil te je sigurno da je o njemu riječ.

Nedavno je par primijećen na izlasku iz privatnog aviona u društvu s Chris Hemsworthom, njegovom suprugom Elzom i Mattom Damonom u Sydneyju. Ondje snimaju film redateljev film 'Thor:Love and Thunder'.

 

Najčitaniji članci