Show

Komentari 6

Rod Stewart i Ronnie Wood ponovo sviraju u istoj grupi

Rod Stewart i Ronnie Wood ponovo sviraju u istoj grupi

Rod i Ronnie odlučili su, prvi puta nakon 40 godina, u humanitarne svrhe ponovo okupiti legendarnu grupu The Faces. u kojoj su svirali kao mladići

Rod Stewart i gitarist Rolling Stonesa, Ronnie Wood , odlučili su , prvi puta nakon 40 godina, u humanitarne svrhe ponovo okupiti legendarnu grupu The Faces u kojoj su svirali kao mladići. Riječ je o jednom jedinom koncertu u Londonu, 5. rujna u korist udruge za borbu protiv karcinoma prostate. Na pozornici će biti i bivši bubnjar grupe, Kenney Jones.

-Ove godine je 40 godina od raspada grupe The Faces , mislim da bi bilo vrijeme da malo zasviramo zajedno. Sviranje s grupom the Faces u ta vremena graničilo je s ludilom, ali i bilo više nego fenomenalno . Drago nam je da možemo pomoći udrugu Prostate cancer UK - poručio je Rod Stewart.

Ronnie Wood koji upravo objavljuje knjigu sa svojim dnevnikom iz mladosti, oduševljen je idejom da se ponovo nađe na pozornici sa starim bendom :

-Biti opet na istoj pozornici s dečkima i svirati pjesmu 'Stay with me' , pa to je spektakularno . Iako nismo više u punom sastavu, bit će to izvrsna prilika podsjetiti se tih vremena i članova koji više nisu s nama, rekao je gitarist Rolling Stonesa.

Nažalost, okupljanje svih članova više nije moguće jer je basist Ronnie Lane umro 1997., a klavijaturist Ian McLagan, prošle godine. Inače, upravo je objavljen box set s reizdanjem četiri albuma grupe The Faces, jedne od najutjecajnijih grupa sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Najčitaniji članci