Obavijesti

Show

Komentari 2

Rođendan slavnog nogometaša: Neymar bivšu prevario 92 puta, ljubio je Hrvaticu, pa Soraju...

Rođendan slavnog nogometaša: Neymar bivšu prevario 92 puta, ljubio je Hrvaticu, pa Soraju...
12

Slavni Brazilac ljubio je brojne ljepotice, od hrvatske bogatašice iz Los Angelesa, do srpske starlete Soraje

VIDEO

Brazilski reprezentativac Neymar odrastao je u siromaštvu u Sao Paolu. Njegov otac, Neymar Da Silve Santos Senior, bio je umirovljeni nogometaš, koji je svoje snove ostvario kroz talentiranog sina, pa je Neymar sa samo 15 godina uzdržavao obitelj plaćom koju je zarađivao u tamošnjem Santosu. 

Neymar se pojavio s legendom i šokirao navijače: Što mu je bilo?
Neymar se pojavio s legendom i šokirao navijače: Što mu je bilo?

Kada je imao samo 19 godina, Neymar je dobio sina Davida Luccu sa tadašnjom djevojkom Carolinom Dantas (30). Carolina mu je bila prva ljubav, a  navodno ju nije oženio jer je njegov otac procijenio da brak ne bi bio dobar za njegov imidž. 

Instagram

Njegova najdulja veza bila je ona s brazilskom glumicom Brunom Marquezine (30), koju je poznao na karnevalu u Rio de Janeiru. Vezu su započeli 2012., a do 2018. su nekoliko puta prekinuli i mirili se. Kada su se finalno razišli, puno se šuškalo i nagađalo o razlozima njihovog prekida. Neki su mislili da je razlog i ovaj put bila njegova nevjera, a neki su čak sumnjali da se nisu slagali oko politike, što je rezultiralo prekidom. Naime, Neymar je podržavao bivšeg brazilskog predsjednika, ekscentričnog desničara Jaira Bolsonara, a Bruna opozicijsku Radničku stranku. 

Brazil national football team trains in Teresopolis

Tijekom jednog od prekida s Brunom, Neymarovu je pažnju privukla srpska starleta Soraja (37). Tada 22-godišnji nogometaš igrao je za Barcelonu, a po Soraju je navodno poslao privatni avion. 

- Otkako su se upoznali stalno se dopisuju i razgovaraju preko Skypea. Već neko vrijeme ju je zvao da ga posjeti. Soraja ga je napokon posjetila i to s prijateljicom. Neymar nije štedio na njima. Vodio ih je u najbolje restorane, trgovačke centre i klubove - otkrio je tada izvor za Kurir. 

Facebook

Neymar tu vezu nikada nije potvrdio, a čak se šuškalo da Soraja ne ljubi 'pravog' Neymara, već pakistanskog vojnika koji je svoju sličnost slavnom nogometašu odlučio unovčiti. 

2020.  je Neymar započeo vezu s Nataliom Baurlich, manekenku hrvatskih korijena. Njezin otac je iz Zagreba, a još 70-ih se preselio u SAD. 

Kako su tada pisali strani mediji, Natalia je rođena u Los Angelesu, hrvatskog je i kubanskog podrijetla. Balet je počela učiti sa samo pet godina. Uživala je u bogatom djetinjstvu kao kći uglednoga zagrebačkog biznismena. Natalia je prije ljubila slavnog kolumbijskog pjevača Malumu, a šuškalo se da je upravo Neymar bio razlog njihovog prekida. 

- Svi znaju koliko si nevjerojatno talentiran, ali kad bi samo mogli vidjeti koliko si stvaran i lijep u srcu. Imaš sve moje poštovanje i čast dušo - napisala je Natalia uz njihovu prvu zajedničku fotografiju. 

Prekinuli su nakon nekoliko mjeseci veze, a Natalia je 'podbola' nogometaša u objavi na Instagramu kada je poručila: 'Sada znam što ne želim u životu'. 

Neymarova posljednja veza također je bila burna. Ljubio je influencericu Brunu Biancardi, koju je navodno prevario 92 puta. Ipak, zajedno su dobili kćerkicu Mavie prošle godine, a razišli su se nedugo nakon rođenja kćerkice. Kap koja je prelila čašu navodno je ponovno bila njegova nevjera. 

- Ne očekujte da će se osoba promijeniti ako ne vidi problem u onome što radi - napisala je na društvenim mrežama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje