Show

Komentari 0

Rodni list malene Lilibet otkrio da je Harry prekršio obećanje

Rodni list malene Lilibet otkrio da je Harry prekršio obećanje

Kad su se Meghan i Harry vjenčali u svibnju 2018. godine, kraljica Elizabeta II. dodijelila im je titule kao vjenčani poklon. One im ostaju unatoč tome što su napustili kraljevske dužnosti

Princ Harry (36) stigao je u Veliku Britaniju ususret ceremoniji otkrivanja kipa pokojne majke Diane. Iako je u svađi s bratom Williamom (39), dvojac će izgledati situaciju ili će se barem na taj dan pretvarati da je sve u redu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Očekuje se da će Harry ići pet dana u samoizolaciju u Windsoru prije nego što se susretne s bratom 1. srpnja u palači Kensington, na obilježavanju 60. rođendana princeze Diane.

Harryjeva supruga Meghan Markle (39) ostala je u Kaliforniji jer je nedavno rodila djevojčicu Lilibet, a ostao je i maleni Archie. 

Ovih dana strani mediji pišu o tome kako je Meghan ostala bez titule, što se vidi po rodnom listu Lilibet 'Lili' Diane Mountbatten-Windsor.

Uz Harryjevo ime još uvijek stoji titula His Royal Highness (Njegovo kraljevsko visočanstvo), kao i vojvoda od Sussexa, dok se Meghan odrekla svojih titula te uz ime majke stoji samo Rachel Markle, njezino pravo ime.

Ipak, ostavljena joj je titula vojvotkinje od Sussexa jer je to bio dar kraljice Elizabete II. (95) povodom vjenčanja. Harry je lani rekao da će se nakon napuštanja kraljevskih dužnosti odreći i titule, ali toga se očito ne drži. 

Najčitaniji članci