Show

Komentari 7

Rodriguez se hvali s rezultatima mršavljenja, fanovi: 'Skidaj se koliko hoćeš, al ona se ne vraća'

Rodriguez se hvali s rezultatima mršavljenja, fanovi: 'Skidaj se koliko hoćeš, al ona se ne vraća'

Alex je nakon prekida s Lopez smislio program vježbanja od 4.000 dolara, a pokrenuo je i liniju šminke za muškarce koji žele pojačati svoje jutarnje rituale

Bivši igrač New York Yankeesa, Alex Rodriguez (45) pokazao je svoj nedavni gubitak kila pozirajući bez majice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Arod je ogolio svoju preplanulu tjelesnu građu u samo crnim kupaćim gaćama i sunčanim naočalama, dok je uživao ležeći na žutoj plutajućoj podlozi u oceanu.

- Pao sam, a ne mogu ustati! I okej sam s tim - Rodriguez je napisao uz fotku. Njegovi navijači su preplavili dio s komentarima.

- On je bogat i zgodan..bit će dobro - komentirao je jedan pratitelj, 

- Wow sigurno izgledaš bolje nego ikad - napisala je druga osoba.

- Bolje je biti sam i plutati na podlozi s prekrasnim pogledom. Uživaj u svojoj samoći -  dodao je treći obožavatelj.

U komentare su se uključili obožavatelji Jennifer Lopez (51) koja je nedavno ostavila Alexa pa se vratila bivšem zaručniku Benu Afflecku (48)


'Skidaj se koliko hoćeš, al ona se ne vraća' - pisali su fanovi pjevačice. Rodriguez je nakon prekida s Lopez početkom ove godine smislio program vježbanja od 4.000 dolara.

Program se sastoji od HIIT treninga, kardio i dizanja utega, a nudi i nutricionističko savjetovanje. Dodatno traži od sudionika da ne piju alkohol tijekom cijelog trajanja postupka mršavljenja.

A-Rod je prve rezultate pokazao u travnju s fotografijom 'prije i poslije', a u opisu je napisao: 'Ostavio sam tijelo starog tate u 2020'.

U svojoj objavi gdje se hvali s rezultatima mršavljenja nije otkrio koliko je kilograma lakši, ali je napisao da planira nastaviti ostvarivati svoje fitness ciljeve ove godine.

- Konačno sam ostavio čips - priznao je.