Obavijesti

Show

Komentari 40

Rogoznica je odmarao uz bazen: Objavio fotke pa ih brzo obrisao

Rogoznica je odmarao uz bazen:  Objavio fotke pa ih brzo obrisao
5

Boris je nedavno priznao kako se nakon kraha braka osjeća dobro. Smatra kako su on i Doris donijeli dobru odluku te kako će uvijek biti prijatelji. Sada se maknuo od stresa i obaveza pa uživa na bazenu...

VIDEO

Glazbenik Boris Rogoznica (31) posvetio se karijeri nakon kraha sedmogodišnjeg braka s voditeljicom i glumicom Doris Pinčić (31). Nastupa po rodnom Zadru, a radi i na novim pjesmama. No pronašao je i vremena za odmor kako bi se malo opustio. 

POGLEDAJTE VIDEO: Boris Rogoznica u 'Hrvatska traži zvijezdu'

Pokretanje videa...

Boris Rogoznica 00:54

Na društvenim je mrežama podijelio fotografije na kojima uživa u apartmanu uz bazen i jacuzzi, ali lokaciju nije otkrio. Na raspolaganju su mu i ležaljke pa bezbrižno upija zrake sunca, a u odmoru mu se pridružio i sin (6).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad uhvati fjaka - komentirao je Boris. 

No, zanimljivo je kako je Rogoznica podijeljene fotografije ubrzo izbrisao s društvenih mreža. Ostavio je samo one sa svojim sinom. Možda to niti nije toliko čudno, s obzirom da je u fokusu brojnih pratitelja nakon što su on i Doris javno priznali kako se razvode.

Ipak, nakon članka, ponovno je objavio iste fotografije na svom profilu. 

Boris je razvod dobro podnio. Tvrdi kako su on i Doris napravili ono o čemu su dugo razmišljali. Ostali su u dobrim odnosima, a kako kaže Rogoznica, uvijek će biti prijatelji te će ih vezati obaveze prema zajedničkoj djeci.

Emotivni Rogoznica: Bebo, ne štede nas. Bog mi je dao ovaj križ jer zna da ga mogu nositi
Emotivni Rogoznica: Bebo, ne štede nas. Bog mi je dao ovaj križ jer zna da ga mogu nositi

- Nimalo nisam promijenio sliku o njoj od početka veze. Ona je za mene pojam. Teško da će je bilo koja uspjeti zasjeniti. Trenutno mi nova veza nije na kraju pameti, želim se posvetiti karijeri - ispričao je glazbenik za  RTL Exkluziv.

I Doris je za vikend bila na odmoru u Zadru, no nije provodila vrijeme s Borisom. Posvetila se svojoj obitelji, a nakon plovidbe morem, vratila se svojim obavezama i vođenju emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje