Obavijesti

Show

Komentari 25

Romantično vjenčanje lijepe Fatmagül bilo je kao iz bajke

Romantično vjenčanje lijepe Fatmagül bilo je kao iz bajke
4

Turska glumica Beren Saat, nakon malo više od godinu dana ljubavne veze, udala se za deset godina starijeg pop pjevača Kenana Dogulua na plaži u Los Angelesu

VIDEO

U životu je najvažnija ljubav i to je jedino što nam treba i ništa više, napisala je na društvenoj mreži Beren Saat (30) i s obožavateljima podijelila fotografiju s vjenčanja. Turska zvijezda, najpoznatija po ulozi Fatmagül u hit-seriji “Izgubljena čast”, konačno je pronašla sreću i udala se za deset godina starijeg turskog pop pjevača Kenana Doğulua. Kenan i Beren zaljubili su se lani, a zaručili su se nakon samo nekoliko mjeseci hodanja.

Medeni mjesec su proveli u SAD-u

Zavjete ljubavi izmijenili su na kalifornijskoj plaži pred najbližim prijateljima i rodbinom. Zaljubljeni par unajmio je osamljeni dio pješčane plaže u Malibuu. Dok je Beren koračala do svog budućeg supruga, pratio ju je orkestar svirajući joj omiljenu pjesmu “All you need is love”. Par je gostima umjesto zahvalnica poklonio sunčane naočale na koje su napisali stihove njezine omiljene pjesme i njihove inicijale “B i K”. Zaljubljeni par medeni mjesec proveo je u Kaliforniji, a pri povratku u Tursku otkrili su da su sretniji no ikad.

- U braku je divno. Uživam, opušteno i veselo - rekla je Beren, koja je supruga pratila i na koncertu u mondenom ljetovalištu Bodrum, gdje je imao prvi koncert nakon vjenčanja.

Pokojnom dečku u čast osnovala je zakladu

Beren je prije veze s Kenanom bila sigurna da će život provesti sama i bez supruga. Naime, prije deset godina glumici je u prometnoj nesreći stradao prvi dečko.

- Efe je bio moja srodna duša. Sve što sam postigla u životu dugujem njemu. Te kobne noći dovezao me kući i otišao u provod s prijateljima. Usred noći su me nazvali da je umro. Tada je umro i dio mene - rekla je Beren. Njemu u spomen, Beren je osnovala humanitarnu zakladu. Bilo joj je izuzetno važno da Kenan prihvati to kao dio njezina života, što je očito pop pjevač i učinio jer je Beren sretnija no ikad.

- Kenan poštuje moju prošlost, kao i ja njegovu, dijelimo sadašnjost, a budućnost ćemo krojiti zajedno - rekla je glumica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama