Show

Komentari 2

Romeo s Farme špijunira: Sve ću prepreke prijeći da vidim Maju

Romeo s Farme špijunira: Sve ću prepreke prijeći da vidim Maju

Silvio više ne može izdržati, pa je odlučio skrivećki otići do imanja ne bi li iz udaljenosti vidio Maju makar na kratko. Andrijana i Tomislav su ga opremili i dobro podučili špijunaži jer ukoliko ga farmeri vide

Dok na imanju i dalje traje rasprava tko je ukrao Josipovu kapu, na tajnoj lokaciji glavna tema je Maja.

- Silvio se definitivno zapalio za Maju i nema razgovora u kojemu se ne spominje Maja - otkrila je Andrijana te mu odlučila gatati iz kave.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi kandidati u 'Farmi'

Kako je kazala, gatanjem iz kave bavi se već 31 godinu.

- Ti imaš veliko crno srce! Znaš što to znači? Vjernost. Vidim tu tri osobe, Maja stoji iza tebe, ti si u sredini, a bome ako ovo nije velečasni, vidi dugi plašt! Ovo su ceste, znači odmah poslije vjenčanja putujete na medeni mjesec - izgatala mu je Andrijana, a Silvio je uživao u njezinim proročanstvima.

- Iskreno, malo sam zbunjena. Vidim u šalici tu veliku ljubav, ali znam dok sam ja bila, da nije bilo šanse s njezine strane - otkrila je gatara Andrijana, a Tomislav je rekao kako je njegov doživljaj novopečenog ljubavnog para, možda ipak samo Silvijeva interpretacija. 

Silvio, farmerski Romeo, više ne može izdržati, pa je odlučio skrivećki otići do imanja ne bi li iz udaljenosti vidio Maju makar na kratko.

Andrijana i Tomislav su ga opremili i dobro podučili špijunaži jer ukoliko ga farmeri vide, neće se naći u dobroj poziciji.

- Sva sreća da Silvio ima mene, da mu održim jedan kratki kurs špijuniranja - kazala je ponosno Andrijana.

- Jedva čekam da je vidim, nema nikakve prepreke da me se zaustavi, preko svega ću prijeći - uzbuđen je bio Silvio te se dao u špijunažu. Kako je to izgledalo, je li ugledao svoju ljubljenu Maju te je li zaista prošao neopaženo, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa 'Farma More i Maslina'.

Najčitaniji članci