Show

Komentari 26

Roy iz Kalifornije će u borbi za finale zapjevati Kićinu pjesmu

Roy iz Kalifornije će u borbi za finale zapjevati Kićinu pjesmu

Ove nedjelje vidjet ćemo i posljednji zlatni gumb. Osmogodišnji hulahoper Matej Mateković ovaj će put sa svojim hupovima nastupiti u stilu glumca Johna Travolte

Posljednjih desetero kandidata od top 40 natjecatelja koji su zbog svog iznimnog talenta odabrani u polufinale od strane žirija, ove nedjelje borit će se za ulazak u finale showa. Posljednja emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu 'Supertalenta'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ove nedjelje vidjet ćemo i posljednji zlatni gumb, hula hopera Mateja Matekovića (8) kojega su u polufinale poslali voditelji Igor i Frano, a ovoga puta sa svojim hupovima nastupit će u stilu glumca Johna Travolte (65) iz filma 'Pulp fiction'.

Supružnici Talijan Franco i Mađarica Kathy, poznatiji kao Duo Giurintano, koji su svojim akrobacijama na rolama  oduševili cijelu naciju ponovno stižu u 'Supertalent', a i ovoga puta garantiraju pravi spektakl.

Još jedan duo nastupit će u posljednjoj polufinalnoj emisiji – Slovenke Evu i Tinkaru iz Dua Kamikazete gledat ćemo u njihovoj majstoriji -  pole danceu. Na rolama, ali malo na drugačiji način, predstavit će se i Talijan Lorenzo Guslandi, svjetski prvak u rolanju.

Imitator Mihael Rako na audiciji je oduševio žiri imitacijama slavnih osoba, a vidjet ćemo koga će 'skinuti' ovaj put. Samouki dvadesetogodišnji plesač koji dolazi iz Rogoznice, Hrvoje Vekić, pripremio je zavodljivu koreografiju s kojom planira osvojiti žiri, a istu namjeru imaju i glazbenici The Pillers, braća Darko i Danijel, koji će se za ulazak u finale boriti Beethovenovom 5. simfonijom na rockerski način.

Od pjevača vidjet ćemo Dječji zbor glazbene škole Varaždin koji i u polufinalnoj emisiji nastavljaju u istom tonu, s izvedbom grupe Queen, Mariju Šekeriju koja se ovoga puta odlučila predstaviti s Beyonceinom (38) pjesmom, a iz Kalifornije nam ponovno stiže i Ron Holsey, koji je na audiciji oduševio izvedbom pjesme Zlatka Pejakovića (69), a ove nedjelje nastupit će s pjesmom Krunoslava Kiće Slabinca (75).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci