Obavijesti

Show

Komentari 7

Ruby Rose ljubovala s mnogim ženama, a Paulson voli starije

Ruby Rose ljubovala s mnogim ženama, a Paulson voli starije
8

Gay parovi više nisu tabu tema, naročito u Hollywoodu. Neke od slavnih žena najprije su bile u braku s muškarcima pa shvatile da ih zanimaju žene, dok su druge svoju seksualnost otkrile vrlo brzo

VIDEO

Gay parovi danas otvoreno govore o svojim vezama. Neke od holivudskih glumica priznaju kako su ih žene oduvijek privlačile, a mnoge su ljubovale s više žena. Među njima su se našle Cara Delevingne (27), Miley Cyrus (26), Ellen DeGeneres (61)...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:29

1. Ruby Rose

Manekenka i glumica Ruby Rose (33) ljubovala je s brojnim ženama. Tako je s jednom od njih bila u vezi više od deset godina. Riječ je o pjevačici Jessici Origliasso (34) koja ju je optužila za maltretiranje te je prekinula s njom. Rekla je kako je njihova veza bila vrlo toksična. Pjevačica je krajem 2018. započela vezu s glazbenikom Kaijom Cartonom, a Ruby im je javno čestitala. Međutim, Jessica je vrlo oštro odgovorila.

- Ruby, prije četiri mjeseca sam ti rekla da više ne kontaktiraš sa mnom. Ne želim da se nastavlja to uznemiravanje pod krinkom da si javno sretna zbog mene, dok si me privatno ignorirala sa svim ostalim platformama - rekla je pjevačica.

2. Cara Delevingne 

Manekenka Cara Delevingne (27) nikada nije skrivala svoju biseksualnost. Jednom je prilikom rekla kako su je muškarci iznova i iznova povrjeđivali, ali nije zbog toga postala gej.

Cara je ljubovala s brojnim poznatim ženama, među kojima su bile pjevačica Miley Cyrus (26), pjevačica Rita Ora (28), glumica Michelle Rodriguez (41) i Paris Jackson (21). S glumicom Ashley Benson (29) započela je vezu 2018., što su priznale tek godinu dana kasnije.Također, djevojke su se nedavno i vjenčale u Las Vegasu.

-  Ona mi je pokazala što je prava ljubav i kako da ju prihvatim, što je bilo teže nego što sam mislila. Volim te, Sprinkles - ispričala je jednom prilikom Cara, otkrivši nadimak za Ashley.

3. Miley Cyrus 

Pjevačica Miley Cyrus (26) nedavno je otkrila kako su ju oduvijek privlačile žene, a njezina prva veza je bila upravo s ženom. Deset godina bila je u vezi s glumcem Liamom Hemsworthom (29), s kojim se i vjenčala. Međutim, nakon samo sedam mjeseci braka su se razveli. 

Pjevačica je ubrzo pronašla sreću u blogerici Kaitlynn Jenner, a ljubovala je i sa Stellom Maxwell (29).

4. Sarah Paulson 

Glumica Sarah Paulson nikada nije skrivala da voli žene, pogotovo one starije. Od 2004. do 2009. bila je u vezi s glumicom Cherry Jones (61), a od 2015. je u vezi s 32 godine starijom zvijezdom serije 'Dva i pol muškarca', Holland Taylor (76).

- Kad me ljudi vide s Holland, misle da vučem traume iz djetinjstva vezane za majku. Ovdje nema skrivenih namjera, brinemo se jedna za drugu. Imam sreću da sam u vezi s nekim tko je stariji i pametniji od mene - kaže Paulson.

5. Kristen Stewart 

Glumica Kristen Stewart (29) javnosti je poznata po ulozi u serijalu 'Sumrak', a u to je vrijeme u ljubavnoj vezi s kolegom Robertom Pattinsonom (33). Prekinuli su zbog njezine navodne afere s redateljem Rupertom Sandersonom, a nakon toga je Kristen imala samo veze s djevojkama. Kristen je ljubovala s brojnim damama, a najviše ju je zadržala anđelica Victoria's Secreta Stella Maxwell.

6. Ellen DeGeneres

Voditeljica Ellen DeGeneres (61) dugo je skrivala da je gay. S 19 godina suočila se s tragičnim gubitkom tadašnje partnerice. Ipak, svoju je tugu pretvorila u stand-up show te tako osvojila publiku, a nedugo potom je sama priznala da je gay.

Ellen je neko vrijeme bila u vezi s glumicom Anne Heche, a onda je 2004. godine započela vezu s Portijom de Rossi (46), s kojom se vjenčala 2008. 

 

 

 

VJEŠTO GA JE SKRIVALA: Otkriveno tko je zgodni zaštitar kojeg ljubi popularna Senidah

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu