Show

Komentari 0

Rundek je objavio obradu svog hita: 'To što perem, to su ruke'

Rundek je objavio obradu svog hita: 'To što perem, to su ruke'

Ovaj refren traje 20 sekundi, ako ga pjevušite u glavi ili na glas, to je taman vrijeme potrebno da ih dobro operete, napisao je Rundek uz video i pozvao sve da brinu o zdravlju

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakKaran napisao pjesmu i dirnuo mnoge: Za curicu iz Klaićeve

Glazbenik Darko Rundek (64) otpjevao je refren svoje pjesme 'Ruke'. Međutim, malo je promijenio riječi te se snimio i objavio na svom Facebook profilu, čime je želio poručiti važnu poruku svima.

POGLEDAJTE VIDEO:

U jeku korona virusa, važno je čuvati se, a prvenstveno brinuti o higijeni i prati ruke. Zbog toga je Rundek otpjevao: 'Pa pusti da ti sviram, duša gine od tišine, i ne boj se buke, to što perem - to su ruke'. 

- Ovaj refren traje 20 sekundi, ako ga pjevušite u glavi ili na glas, to je taman vrijeme potrebno da ih dobro operete - napisao je Rundek uz video.

Njegovi su obožavatelji oduševljeni njegovom zamisli.

'Obožavam ovu pjesmu, a sada je dobila jednu potpuno novu dimenziju - životnu.', 'Bravo za alternativnu verziju. Sada moramo imati i verziju od 'Apokalipso'. To bi bilo prigodno u ovim danima' - neki su od komentara.

Osim korona virusa, Hrvatsku je prije dva dana pogodio snažan potres u Zagrebu. Mnogi su ostali bez svojih domova, a neki su podlegli i ozljedama. Tako se osim Rundeka, pjesmom oglasio i splitski pjevač Goran Karan (55), koji je svojom objavom rasplakao obožavatelje. Svih je dirnuo izvedbom koju je posvetio djevojčici (15) koja je u nedjelju u ranim jutarnjim satima nastradala u potresu. Bila je u kritičnom stanju, liječnici su se borili za njen život, a potom je izgubila bitku. 

- Ima jedno mjesto gdje se blaga kriju. Ima jedno lice, najdraže od sviju. Mirno spavaj dušo mala, čuvam te. Ispod zvijezda nisi sama, ljubim te. Gdje si ti, gdje si ti anđeli traže svi. Jedan cvijet u raju fali, to si ti - stihovi su koje joj je posvetio.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'Razmišljam samo o tome da preživimo sa što manje žrtava'

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Najčitaniji članci