Obavijesti

Show

Komentari 32

Rupić: Goran je napokon pokazao da i on ima srce

Rupić: Goran je napokon pokazao da i on ima srce
7

Mirela Rupić plakala je od sreće saznavši sretnu vijest. Lana Lourdes danas ima osam mjeseci, tri zubića i prva riječ koju je izgovorila je: “Tata”

VIDEO

U životu sve dođe na svoje, prvo nam je rekla Šibenčanka Mirela Rupić (36), majka Lane Lourdes, čije je očinstvo bez DNK analize prije dva dana priznao Goran Višnjić (36).
- Moja Lana je uvijek imala tatu, a sad ga ima i zakonski. Goran se pokazao kao čovjek, a kao otac će se pokazati tek ako jednog dana bude dio njezina životnog razvoja - kazala nam je Mirela.
Lana Lourdes sad ima identitet, priča dalje. Višnjićevo priznanje Mirelu ispunjava kao majku i ženu, priznala nam je.
- Goran ima srce. Ne podilazim mu, ali kćerinom tati ne želim ništa loše u životu. Naprotiv - iskreno kaže Mirela, koja je sretnu vijest saznala na putu u zagrebačku bolnicu na Šalati gdje je bio zakazan drugi rok DNK analize.
- Zaplakala sam kad me odvjetnik Nenad Škare nazvao i rekao da je Goran priznao očinstvo. Teško vam mogu opisati svoje osjećaje. Nemam dovoljno riječi. Bio je to pozitivan šok - kazala je Šibenčanka na rubu suza.
Osmomjesečna Lana prije dva dana izgovorila je prvu riječ.
- Cijeli dan je ponavljala: 'Tata, tata’. Takvo dijete poželjela bih svakome. Ima tri zubića i grize sve što joj padne pod ruku. Svakim danom sve više sliči Goranu. Ponosna sam na nju. Bude li je Goran želio viđati, uvijek ću mu rado pružiti ruku - kaže Mirela, koja je zaposlena do ožujka 2008. dok joj traje rodiljski dopust.
- Moj šef mi je rekao da biram između posla i djeteta. Ja sam izabrala dijete. Oduvijek sam radila. Svaku kunu stjecala sam radom, tako ću i ubuduće. Studiram jer djeci želim pružiti lijep život pun sreće i ljubavi - zaključuje Mirela.

SJETIO SE DA JE TATA NAKON GODINU DANA
Goran Višnjić nikad nije potvrdio niti demantirao očinstvo nad Lanom Lourdes. Rekao je da se ničeg ne sjeća. No prošli tjedan se iznenada sjetio i priznao očinstvo bez DNK analize. U početku je tvrdio kako mu Mirela prijeti i od njega traži novac. Ona je tvrdila da njoj prijeti njegova supruga Ivana, s kojom je u braku 8 godina. Goran je priznao da je Ivana telefonski vrijeđala Mirelu.
- Nazvao me i rekao da mu supruga zna. Ona mi je isti dan ostavila dvije poruke na mobitelu. Kad sam ih poslušala, gotovo sam kolabirala. Pozlilo mi je i završila sam na infuziji od tih odvratnih uvreda - priznala je Mirela.
- Naravno da nije bila ljubazna ni fina prema njoj u toj poruci, ali tko bi bio na njenom mjestu - kazao je Goran.
Mirela stalno naglašava da je on prema njoj bio pažljiv jer je Lana pri porodu mogla umrijeti.
- Rođena je s pupčanom vrpcom omotanom oko vrata pet puta. Goran se uplašio kad sam mu to rekla i rekao: ' Zaboga, da je vrpca samo jednom bila omotana, mogla je umrijeti, a kamoli pet puta’ - tvrdi Mirela.
Lanu dosad ni Goranovi roditelji nisu posjetili. Nakon što je priznao očinstvo, kratko su prokomentirali:
- Sretni smo što je sve završilo lijepo.

AVANTURA MU NIJE UGROZILA BRAK
Goranova izvanbračna kći Lana Lourdes rodila se u ožujku ove godine. Mjesec dana prije supruzi Ivani glumac je priznao preljub. Tri mjeseca nakon šokantnog otkrića par je u Los Angelesu posvojio dječaka Tina, starog tri tjedna.
U kolovozu su Višnjići sa sinom bili na romantičnom putovanju na Karibima. Fotografije s ljetovanja pokazuju da je njihov pokušaj spašavnja braka urodio plodom. Goran i Ivana žele imati još djece, a žarko se trude dobiti i svoju biološku bebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju