Obavijesti

Show

Komentari 13

Ruska ljubavna priča: Milijarder spasio bivšu dilericu i oženio je

Ruska ljubavna priča: Milijarder spasio bivšu dilericu i oženio je
7

Obitelj ruske manekenke Elene Perminove nije imala za kruh pa se 'bacila' u ilegalni biznis dilanja droge zbog kojeg je završila u zatvoru

Ruska manekenka Elena Perminova (33) jedna je od najpopularnijih influencerica u Rusiji. Prati ju čak 1,9 milijuna ljudi, a Elena na svojem Instagram profilu dijeli zavidne fotografije s luksuznih putovanja.

Lijepa plavuša u braku je sa ruskim oligarhom Aleksandrom Lebedevim (59) koji ju je izvukao iz siromaštva, bijede, ali i zatvora. Naime, Elena je odrasla u siromašnoj obitelji u Novosibirsku. Obitelj nije imala ni za hranu pa je Elena sa samo 16 godina napustila obitelj te se 'bacila' u ilegalni biznis dilanja droge. U tome joj je pomagao bivši dečko sve dok ih policija nije uhvatila, a Elena je osuđena na šest godina zatvora.

Prilikom hapšenja, ruska manekenka otkrila je ime glavnog dilera od kojeg je pribavljala robu te se godinama suočavala s prijetnjama smrću. Tada je upoznala Lebedeva koji je u trenutku njezinog odlaska u zatvor radio na programu zaštite svjedoka u Rusiji. Bivši KGB-ovac i oligarh smilovao se nad Elenom, a zahvaljujući svojoj moćnoj poziciji uspio ju je izvući iz zatvora. 

Iako su mnogi smatrali da je Lebedev izvukao Elenu iz zatvora jer je zaljubljen u nju, ruski milijarder tvrdi kako je vezu s fatalnom manekenkom započeo nekoliko godina poslije. Nakon što je Elena izašla iz zatvora bacila se u manekenske vode, skinula za rusko izdanje Playboya te nosila revije svjetski poznatih dizajnera. 

U međuvremenu Elena se 'splela' s Lebedevim, a danas par ima troje djece Arinu, Nikitu i Egora. Aleksandar je prije fatalne Ruskinje bio u braku s Nataliom Vladimirovnom Sokolovom (60) s kojom ima 39 godina starog sina, Evgenyja